23.10.15

Οθέλλος της Μet




Το περασμένο Σάββατο 17.10.15  οι δεκάδες θεατές της Καστοριάς* είχαν την τύχη να απολαύσουν μια εξαιρετική παράσταση, με πολύ δυνατές ερμηνείες, με την φημισμένη ορχήστρα της ΜΕΤ και την ευρηματική σκηνοθεσία, την όπερα της ώριμης περιόδου του Τζιουζέπε Βέρντι «Οθέλλος» βασισμένη στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ. Οι τρεις ώρες της παράστασης κύλησαν για μια ακόμη φορά με σημαντικό όφελος. Στο βίντεο η πρεμιέρα του «Οθέλλου» στις 21.9.15   που αναμεταδόθηκε ζωντανά στην περιβόητη Times square της Νέας Υόρκης.

(*) Το φετινό πρόγραμμα αναμεταδίδεται σε 2.000 αίθουσες σε 70 χώρες. Ενδεικτικά το 2009 εκδόθηκαν παγκοσμίως 1,1 εκατομμύρια εισιτήρια για τις live αναμεταδόσεις.

Επόμενη αναμετάδοση: 31 Οκτωβρίου 2015, Richard Wagner: Tannhäuser | Τάνχωϋζερ. Διεύθυνση: James Levine. Johan Botha, Eva-Maria Westbroek, Peter Mattei, Michelle DeYoung. Σκηνοθεσία: Otto Schenk. Το πρόγραμμα της σαιζόν ΕΔΩ.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ