6.2.17

Η Μαρία Αντωνίου σε εκδήλωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος




Σε ειδική εκδήλωση της γενικής γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας του υπουργείου Παιδείας, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, προς τιμήν του γενικού διευθυντή του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος κ. Johann-Dietrich Wörner, παρευρέθηκε η Μαρία Αντωνίου, τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, ως εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος/ΕΟΔ (European Space Agency/ESA) αποτελεί την πύλη της Ευρώπης στο Διάστημα. Αποστολή του είναι η προώθηση της συνεργασίας μεταξύ των Ευρωπαϊκών κρατών στη διαστημική έρευνα και τεχνολογική ανάπτυξη, με στόχο το διάστημα να αξιοποιηθεί για επιστημονικούς σκοπούς και για την ανάπτυξη λειτουργικών συστημάτων και εφαρμογών.
“Το διάστημα αποτελεί κινητήρια δύναμη για την κοινωνία της γνώσης  με επίκεντρο την έρευνα και την καινοτομία, για τη διεθνή συνεργασία, και για την ανάπτυξη, την ανταγωνιστικότητα και την απασχόληση” δήλωσε η κ. Μαρία Αντωνίου.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 15 Σεπτεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 851


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ