12/5/17

ΟΔΟΣ 1+1 για τον Ιππότη με το ρόδογια την παράσταση του Σαββάτου 13 Μαΐου  στις 19:30

Προσφορά 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για τον " Ιππότη με το ρόδο" του  Ρίχαρντ Στράους


ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD-OUT

Η προσφορά για 20 άτομα, του κουπονιού της ΟΔΟΥ 1+1 (δύο εισιτήρια αξίας 30,00 € στην τιμή των 15,00 €, δηλαδή 7,5 € το άτομο) έχει εξαντληθεί. Λόγω αυξημένης ζήτησης δημιουργείται ένας δεύτερος εκπτωτικός κατάλογος των 10,00 € ανά άτομο αντί 15,00 € μαζί με το κουπόνι της ΟΔΟΥ.  Επιπλέον, από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινωφελούς επιχείρησης «Ορεστειάς», βεβαιώνεται η προθυμία διευκόλυνσης οικονομικά ασθενέστερων ατόμων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση του Σαββάτου.

Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι 1+1 της ΟΔΟΥ (του φύλλο 885 της Πέμπτης 11 Μαΐου 2017) την ημέρα της αναμετάδοσης της όπερας Der Rosenkavalier του Richard Strauss, το Σάββατο 13 Μαΐου στις 19:30, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.


Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥΚρατήσεις για τον εκπτωτικό κατάλογο
των 10,00 € στο e-mail: odos-kst@otenet.gr

Περισσότερα για την παράσταση: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας δεν θα εμφανισθεί αμέσως. Θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.