12.6.17

Επιστολή διαμαρτυρίας

Επιστολή δημοτικών συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς

Κύριε πρόεδρε,

Στο δημοτικό συμβούλιο που διεξήχθη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 αποφασίστηκε η έκδοση ψηφίσματος σχετικά με την αρνητική εξέλιξη για την περιοχή μας, την κατασκευή νέου σταθμού διοδίων στην περιοχή Αλιάκμονα επί του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού ‘’Σιάτιστα-Ιεροπηγή-Κρυσταλλοπηγή’’.

Επίσης στην συνεδρίαση εκείνη προτείναμε και ψηφίστηκε ομόφωνα από το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου να πάρουν την πρωτοβουλία να προκαλέσουν μια κοινή συνεδρίαση όλων των δημοτικών συμβουλίων του νομού μας παρουσία όλων των αρχών και φορέων της περιοχής μας έτσι ώστε να αντιδράσουμε δυναμικά και να εισακουστούμε καλύτερα από την κυβέρνηση που έχει αυτόν τον σχεδιασμό.

Το μόνο που διαπιστώσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα από την δημοτική αρχή, ήταν ολιγωρία και αδιαφορία πάνω σε αυτό το θέμα.

Και σήμερα που η κατασκευή νέων διοδίων είναι δεδομένη και το μόνο που αλλάζει είναι η τοποθεσία αλλά το πλήγμα για την περιοχή μας παραμένει το ίδιο, καλούμαστε να εκδώσουμε νέο ψήφισμα ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή νέων διοδίων όχι στην περιοχή Αλιάκμονα αλλά στην περιοχή Σιάτιστα.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας λοιπόν δεν παρευρισκόμαστε στην σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, κάνουμε γνωστό ότι είμαστε αντίθετοι με την κατασκευή των νέων διοδίων όπου και να κατασκευαστούν και κάποια στιγμή η σημερινή δημοτική αρχή θα πρέπει να αντιμετωπίσει τα ζητήματα που ανακύπτουν με μεγαλύτερη σοβαρότητα, να λειτουργεί πιο γρήγορα, και να μην βρίσκεται συνεχώς στην τελευταία σειρά των εξελίξεων.

Καστοριά 12.06.2017

Με τιμή
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της μείζονος μειοψηφίας

Ιάκωβος Θεοδοσόπουλος
Χρήστος Παρχαρίδης
Πέτρος Τόσκος
Δημήτριος Μουτίδης
Άννα Ιωσηφίδου-Παπαδοπούλου
Βασίλειος Βελλίδης


Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς σήμερα Δευτέρα 12 Ιουνίου, συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση, με θέμα: «Λήψη απόφασης για έκδοση ψηφίσματος κατά της τοποθέτησης του σταθμού διοδίων Σιατίστης επί του κάθετου άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστα – Ιεροπηγή – Κρυσταλλοπηγή». Περισσότερα εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Ό,τι νάναι12/6/17

    Τελικά, η κυρία και οι κύριοι που υπογράφουν, προφανώς παραμένουν με τον κ. Ε. Χατζησυμεωνίδη, τον κ. Τσαϊρίδη, Πετκανά... κλπ, αφού υπογράφουν ως "μείζον μειοψηφία"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ