Η παραγωγική ανασυγκρότηση της Δυτικής Μακεδονίας θα βρεθεί στο επίκεντρο του 1ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Κοζάνη, οι εργασίες του οποίου θα αρχίσουν αύριο Τρίτη 11/7 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 12/7 με ομιλία του πρωθυπουργού της Ελλάδος κ. Αλέξη Τσίπρα.
Στόχος της κυβέρνησης μέσω της διαδικασίας αυτής, είναι να διερευνηθούν σε βάθος οι παραγωγικές δυνατότητες και η αναπτυξιακή προοπτική ανά περιφέρεια και με ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή των παραγωγικών δυνάμεων κάθε περιοχής, να σχεδιαστούν η πολιτική και οι πρωτοβουλίες, που θα σηματοδοτήσουν την μετάβαση της χώρας στην εποχή της δίκαιης ανάπτυξης.
Η ομιλία του πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 της Τετάρτης 12 Ιουλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης (στα Κοίλα) που θα δώσει τις κατευθύνσεις για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, εξειδικεύοντας τις πολιτικές ανάπτυξης για την περιοχή Δυτικής Μακεδονίας.
Το πρόγραμμα εδώ
Σχετικά:
Το πρόγραμμα εδώ
Σχετικά:
Με χρυσά κουτάλια θα φάνε!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ αλληλοσπαραγμός τεσσάρων νομών για "το πινάκιο φακής".