16.9.17

Συνεδριάζει την Δευτέρα το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας




Συνεδριάζει την προσεχή Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι:
-Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης προς το πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης» προϋπολογισμού 230.000,00 €.
-Υποβολή πρότασης 2ης τροποποίησης της από 03-03-2016 προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της ΑνΚο α.ε., με θέμα «Μελέτη για την προστασία και την εξυγίανση της λίμνης Καστοριάς».
-Υποβολή πρότασης σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, του δήμου Καστοριάς και της ΑνΚο α.ε., με σκοπό την ωρίμανση του έργου με τίτλο «Εκσυγχρονισμός και επέκταση εγκαταστάσεων του υφιστάμενου ναυταθλητικού κέντρου δήμου Καστοριάς».
-Έγκριση σύναψης και σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας–Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Μακεδονίας) για την υλοποίηση του έργου «Επιστρώσεις δαπέδων με τάπητες pvc στο Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού».
-Έγκριση τροποποίησης των έργαων: «Στοιχειώδης συντήρηση και αποχιονισμός οδικού δικτύου Δυτικής Μακεδονίας», «Συντήρηση επ. οδικού δικτύου ΕΟ 11», και 1η τροποποίηση έργων που θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με εισηγητή τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς.
-Έγκριση τρόπου δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου Κλεισούρα - Βλάστη» προϋπολογ. μελέτης 1.000.000,00 €.
-Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο έργο “Interregional Learning towards Sustainable Mobility in Europe: the Regio-Mob Experience”.
-Τρόπος δημοπράτησης των έργων α) «Συντήρηση εθνικού δικτύου Π.Ε. Γρεβενών έτους 2017», προϋπολογισμού 1.000.000,00 €. β) «Συντήρηση εθνικού δικτύου Π.Ε. Φλώρινας έτους 2017» 1.000.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ