4.11.17

Παγκόσμια εβδομάδα μητρικού θηλασμού


Στo πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας διοργανώνει τον 8o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 55 πόλεις της Ελλάδας.

Για τη Καστοριά την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Ομάδα Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Καστοριάς η οποία αύριο Κυριακή 5 Νοεμβρίου  στις 11:00 θα πραγματοποιήσει εορταστική εκδήλωση για τον μητρικό θηλασμό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καστοριάς, επί της λεωφόρου των Κύκνων. Σε αυτή την γιορτή δίνεται η αφορμή μητέρες του δικτύου να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς τον θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού, ακόμα κι αν χρειαστεί να επιστρέψει στην εργασία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ