13.1.18

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Άργους Ορεστικού

Με αφορμή κάποιους βανδαλισμούς, οι οποίοι αποτυπώθηκαν και σε ρεπορτάζ τοπικών ηλεκτρονικών μέσων, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού προέβη σε δηλώσεις, οι οποίες θυμίζουν άλλες εποχές και δυναμιτίζουν το τεταμένο κλίμα, στο οποίο η κοινωνία μας καλείται να βρει λύσεις στα καθημερινά προβλήματα.

Παρά τις τελευταίες ανακαινίσεις, είναι η χρόνια εγκατάλειψη και όχι οι υπαρκτές αλλά περιορισμένες ζημιές, που ευθύνεται για την κακή κατάσταση των παιδικών χαρών του δήμου.
Με κανέναν τρόπο όμως, δεν δικαιολογούν μια δημόσια τοποθέτηση όπως αυτή του κυρίου Κεπαπτσόγλου.

Φράσεις όπως "..θα κάνω τα πάντα είτε με τη συμβολή της Αστυνομίας, είτε όχι, για να παταχθεί αυτό το φαινόμενο" από επίσημα χείλη αποτελούν τη χειρότερη απάντηση, τόσο στα φαινόμενα αναίτιας καταστροφής της δημόσιας περιουσίας, όσο και στις πολλές και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες για την κατάσταση των παιδικών χαρών.

Χωρίς να δικαιολογούνται οι συγκεκριμένες πράξεις αλλά ούτε να μεγεθύνονται άνευ λόγου, αυτό που οφείλουμε όλοι μας είναι με τη στάση και το παράδειγμα μας και με την βελτίωση της εικόνας του δήμου, να αποτρέπουμε αντί να "πατάσσουμε" τέτοιες συμπεριφορές.

Η "εντονότερη αστυνόμευση" με ό,τι μπορεί να σημαίνει μια τέτοια φράση, ποτέ δεν αποσόβησε τέτοιες συμπεριφορές και σίγουρα ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να καταγράφει ποιος κάθεται στις παιδικές χαρές και τα παγκάκια.

Τέλος να επισημάνουμε πως κάθε άλλο παρά καλή υπηρεσία προσφέρουν, όσοι ζητάνε από την κοινωνία να συνηθίζει σε τέτοιες λογικές.

Λαϊκή Συσπείρωση
Άργος Ορεστικό, 13 Ιανουαρίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ