15.2.18

Λόγος & Αντίλογος




Αγαπητή ΟΔΟΣ

Το θέμα με τα αδέσποτα σκυλιά έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Τα αίτια του ζητήματος (εγκατάλειψη από ανεύθυνους, μη στείρωση και αναπαραγωγή κτλ) αυτή τη στιγμή είναι αδιάφορα.

Βρισκόμαστε απέναντι σε ένα πρόβλημα το οποίο, ναι μεν δεν είναι το πλέον σημαντικό σε σχέση με τα πολλά σοβαρά προβλήματα της Καστοριάς που σχολιάζετε αναλυτικά στις σελίδες σας, αλλά παραμένει ένα πρόβλημα.

Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα, βέβαια, παραμένει σχετικά απλό, με καθαρές και πρακτικές λύσεις, αρκεί να υπάρχει θέληση. Μην το κάνουμε γόρδιο δεσμό, ξέρουμε τι πρέπει να γίνει.

Σε ό,τι αφορά τους αυτόκλητους ευαίσθητους για τα "σκυλάκια", θα ήθελα να τους πω πως έχω τρία κατοικίδια στο σπίτι μου τα οποία υπεραγαπώ και δεύτερον, ας δοκιμάσουν να διασχίσουν περπατώντας μόνοι τους, μετά από τις 12 το βράδυ, περιοχές όπως τον πεζόδρομο  των Πτολεμαίων, την λαϊκή αγορά, την ευρύτερη περιοχή  της Γράμμου-ΛΥΒ. Εκτός αν οι "φιλόζωοι" χρησιμοποιούν αυτοκίνητο για αποστάσεις 100 μέτρων και κλείνονται από τις 10 στο σπίτι.

Με τιμή
(προτιμώ να παραμείνω ανώνυμος)


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 7 Σεπτεμβρίου 2017, αρ. φύλλου 900

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ