15.4.18

Εκδηλώσεις



-"Καστοριά, 1.000 χρόνια μετά την απελευθέρωση από τους Βουλγάρους" είναι το θέμα που θα αναπτύξει σε ομιλία της η κ. Σόνια Ευθυμιάδου-Παπασταύρου, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 17:30 στο αρχοντικό Πηχιών, στην πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ στο Ντολτσό Καστοριάς.

-"Νέες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή – Νέοι γεωργοί" είναι το θέμα που θα αναπτύξουν οι κ.κ. Γεώργιος Δαουτόπουλος, καθηγητής Γεωπονίας ΑΠΘ και Δημήτριος Ιωαννίδης, γεωπόνος – msc  εδαφολόγος, μέλος ΚΕ ΟΝΝεΔ, την Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Κορησού. Την εκδήλωση διοργανώνει ο ιατρός και πρ. βουλευτής Καστοριάς κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας.

-"Σκόρπιες σταγόνες ποίησης, στοχασμού και αναζήτησης" είναι ο τίτλος της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου στις 20:30 στο αρχοντικό Τσιατσιαπά στο Απόζαρι της Καστοριάς -και θα επαναληφθεί  την Κυριακή 22 Απριλίου στις 20:30 στην αίθουσα της δημοτικής βιβλιοθήκης Άργους Ορεστικού. Στην εκδήλωση συμμετέχουν: Σ. Δήμου, Κ. Μεγγούδης, Ν. Μερτζανίδης, Μ. Μουστάκα, Α. Νίτης, Σ. Νίτσας, Μ. Ντέμκας, Ι. Παπαγιαννάκου, Β. Σκλαβάκη και Ν. Σταυροπούλου.

-"Περιμένοντας τον νοικοκύρη" είναι ο τίτλος της δεύτερης εικαστικής έκθεσης της ενότητας "Η ζωή μέσα από τα ερείπια"  (φωτογραφία) του  Φιλίππου Σαμανόπουλου, που θα λειτουργήσει από τις 20 έως τις 29 Απριλίου στο αρχοντικό Βέργουλα (11:00-14:00 & 17:00-22:00).

-Διημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου Καστοριάς, αποκλειστικά όμως για επαγγελματίες υγείας, με θέμα τον καρκίνο του προστάτη, θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Απριλίου σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ