24.6.18

Ανακοίνωση της ΝοΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς

«Έστιν ουν χούντα και και είναι ΣυΡιζ-ΑνΕλ. Με τα πιο μελανά σημεία υπογράφηκε στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες της Φλώρινας-καθόλου τυχαία η επιλογή της τοποθεσίας- η κατάπτυστη συμφωνία για την παραχώρηση της Μακεδονίας μας υπό το διχαστικό λόγο του πρωθυπουργού κ Τσίπρα, τα χαμόγελα νίκης του πρωθυπουργού κ Ζάεφ και το χειροκρότημα υπουργών-βουλευτών - αυτοδιοικητικών και κυβερνητικών της Δυτικής Μακεδονίας.
30 χλμ μακριά από τον τόπο του εγκλήματος, ένα άλλο έγκλημα λάμβανε χώρα στο Πισοδέρι όπου κατά εντολή της πολιτικής ηγεσίας της κυβέρνησης ΣυΡιζ-ΑνΕλ, οι κυβερνητικές δυνάμεις καταστολής προέβησαν σε ξυλοδαρμούς και βίαιες ενέργειες εναντίον ελλήνων πολιτών που διαδήλωναν για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.
Ηλικιωμένοι, παιδιά και γυναίκες ήρθαν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρη βία, εισπράττοντας το μένος αυτών που στέκονται προσοχή στο Ρουβίκωνα στα αγαπημένα παιδιά του ΣυΡιζΑ!
Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση ΣυΡιζ-ΑνΕλ στο όνομα των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών δίνει 48ωρη άδεια σε ένα εγκληματία-τρομοκράτη, δεν σέβεται το συνταγματικό δικαίωμα του συνέρχεσθαι των πολιτών επειδή η ιδεολογία και τα συνθήματα δεν είναι αρεστά στους κυβερνώντες και στην αριστερή ιδεολογία τους που σε αυτήν μάλλον έννοιες όπως πατρίδα και Μακεδονία δεν χωρούν.
Επιεικώς υποκρισία, όπως μόνο η κυβέρνηση των ΣυΡιζ-ΑνΕλ γνωρίζει, με πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές, ή μήπως όχι;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ