4.6.18

3,5 εκατομμυρία ευρώ για την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών



Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 
3,5 εκατομμυρία ευρώ για την πρώην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών

Η ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων της Σχολής Αστυφυλάκων Γρεβενών για την αξιοποίησή τους με την στέγαση και των διοικητικών υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών, βρίσκεται πλέον σε φάση υλοποίησης.

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) 2018, στη ΣΑΕ 050 με πόρους του υπουργείου Εσωτερικών, με το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα και με τον προϋπολογισμό της μελέτης εφαρμογής.

Με την έγκριση χρηματοδότησης ένα πάγιο αίτημα της περιοχής για ολοκλήρωση των εγκαταστάσεων και εξυπηρέτηση βασικών αναγκών συναφών υπηρεσιών εισέρχεται στην τελική ευθεία, ενώ συγχρόνως διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά και τη στόχευσή του.

«Συνεργαζόμαστε στενά γιατί ο κοινός αντίπαλος είναι τα προβλήματα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε, με στόχο να δώσουμε προοπτικές» δήλωσε ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ