16.7.18

Σύσκεψη για το θέμα της μόλυνσης του δικτύου ύδρευσης Δισπηλιού



"Ύστερα από ενημέρωση-επικοινωνία του δημάρχου Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 16 Ιουλίου 2018 η ορισθείσα σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου με θέμα την επίλυση του προβλήματος υδροδότησης στην τοπική κοινότητα Δισπηλιού.
Στη σύσκεψη επίσης παραβρέθηκαν η βουλευτής Καστοριάς κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Κώττας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Γιώργος Μπαμπάκος, ο πρόεδρος Δισπηλιού κ. Ναούμ Μιχαλόπουλος, οι αντιδήμαρχοι, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, υπηρεσιακοί παράγοντες της περιφέρειας και της ΔΕΥΑΚ.
Ο δήμαρχος σε δηλώσεις του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ενεργοποίηση των θεσμικών παραγόντων, αφ’ ενός μεν για τη χρηματοδότηση του έργου της υδροδότησης του Δισπηλιού, αφ’ ετέρου δε στην ανάληψη πρωτοβουλιών για τον προσδιορισμό των αιτιών μόλυνσης του ευρύτερου υδροφόρου ορίζοντα, όπως αυτό εκφράστηκε από τον περιφερειάρχη".

Δελτίο τύπου του δήμου Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ