30.7.18

Ξαφνική επίσκεψη του πρωθυπουργού στον τόπο της τραγωδίας



«Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι», αναφέρει σε δελτίο τύπου το γραφείο του πρωθυπουργού. «Η επίσκεψη διήρκεσε περίπου μία ώρα. Ο πρωθυπουργός, επισκέφτηκε την Αργυρή Ακτή, το Ρέμα στο Κόκκινο Λιμανάκι, αλλά και το συντονιστικό κέντρο της Πυροσβεστικής και του Στρατού στο λεωφορείο Όλυμπος», σημειώνει και συνεχίζει:
«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες, πυροσβέστες και στρατιώτες, ενώ ενημερώθηκε για την κατάσταση από τον υπαρχηγό της Πυροσβεστικής, κ. Αναγνωστάκη, αλλά και τους μηχανικούς του υπουργείου υποδομών, που βρίσκονται στο πεδίο».

  • Στο Twitter ο πρωθυπουργός έγραψε: «Επισκέφθηκα σήμερα το τόπο της τραγωδίας. Συνομίλησα με πολίτες, μηχανικούς, στρατιώτες, πυροσβέστες και εθελοντές. Ανείπωτη θλίψη μα και απέραντος σεβασμός σε όσους έδωσαν την άνιση μάχη με τις φλόγες και τώρα δίνουν τη μάχη της αποκατάστασης».


Ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας


«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:
«Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/7/18

    Τι ντροπή! Κρυφά πήγε! Κρυφά έφυγε!
    Και 1 βδομάδα μετά. Τι ντροπή!
    Μεγαλύτερος πολιτικός εξευτελισμός, δε συνέβη τα τελευταία 50 χρόνια στη Χώρα μας!
    Να το χαίρεσαι κα Τελιγιορίδου μου! Να το χαίρεσαι κύριε Ζαγάρα μου και οι υπόλοιποι σύντροφοι και συντρόφισσες του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.
    Καληνύχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος31/7/18

    Στις 6 το πρωί πήγε ο αθεόφοβος!
    Με την ΕΡΤ!
    ΤΙ ΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος31/7/18

    Πηγε να μοιράσει γάλα στους πληγέντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/8/18

    Θυμάστε την προεξόφληση ότι το καινούριο είναι πολύ καλύτερο από το παλιό; Πώς φτάσαμε στο "Είναι μόνο 44 χρονών, δεν μπορούσε καλύτερα"!!! http://www.odos-kastoria.gr/search?q=%CE%A4%CE%BF+%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%8C+%CE%BA%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%BF+%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ