6.9.18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 6.9.2018

Τον [πονηρό] μήνα Αύγουστο 


Αμέσως μετά το δημοσίευμα της ΟΔΟΥ, ντόπια παπαγαλάκια, κονδυλοφόροι του αζημίωτου, θεοσεβούμενες και αθεόφοβοι, αφελείς, ρομαντικοί, αδαείς, υποζύγια και ζηλώτριες και όλοι οι συναφείς, αφιερώθηκαν με ζήλο στην προσπάθεια να «τρολλάρουν» την είδηση. Έτσι η προπαγάνδα, η τρομοκράτηση και η προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης και αποφασιστικών οργάνων (ακόμη και στον χώρο των τριών εξουσιών περιλαμβανομένης της δικαστικής) είναι εμφανής. 

Διαβάστε επίσης:

ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ:
Γράμμα από τα Σφαγεία
Μία επιστολή του... Ίωνα Δραγούμη προς τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε, συγχωρήστε με που δεν καταφέρνω να σας ταχυδρομήσω με κανονικό τρόπο την επιστολή μου αυτήν καθώς αδυνατώ πρακτικά να το κάνω. 

Το Σκάκι
Μια τοπική υφυπουργοποίηση, έκανε τους πάντες να κάνουν κυβιστήσεις, για να συγχαρούν και να πιάσουν «καλή θέση» στη φωτογραφία με την υφυπουργό. 

Λόγος & Αντίλογος
Ένθερμος Αναγνώστης:
Αγαπητή ΟΔΟΣ, ύστερα από ένα ζεστό Παρασκευοσαββατοκύριακο στην Λούτσα Πρεβέζης, διάλεξα την 2η του Σεπτέμβρη να επιστρέψω Καστοριά.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Η λεγομένη «Συμφωνία των Πρεσπών»
Εκτός από την εκχώρηση απαράγραπτων ελληνικών εθνικών δικαιωμάτων με την παράδοση του αποκλειστικά ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», και αντίστοιχη εθνότητα και γλώσσα στους Σλαβοαλβανούς υπηκόους ενός ξένου κράτους, επιφυλάσσει βαρύτατες δουλείες σε βάρος της χώρας μας

Λόγος & Αντίλογος
Αγανακτισμένος πολίτης:
Η Καστοριά νεκρώνεται, βάλθηκαν όλοι να την αποτελειώσουν;  

ΟΔΟΣ:
Μία ακόμη [υφ] υπουργοποίηση
Η αναβάθμισή της σημειώνεται σε μια περίοδο πολιτικής ωριμότητάς της, χωρίς πάντως στην Καστοριά να έχουν υλοποιηθεί σαφείς κομματικές και κυβερνητικές δεσμεύσεις. 

Λόγος & Αντίλογος
Νίκος Πρώϊος:
Δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα «ΟΔΟ» το άρθρο του κ. Γεωργίου Παγουλάτου με τίτλο «Το Μακεδονικό και η Νέα Δημοκρατία».

-Ολυμπία Τελιγιορίδου, η νέα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων 

-Αθλητικές επιτυχίες: Μετάλλια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας U23

-Με σημαίες ευκαιρίας

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 6.9.2018

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/9/18

    Αν βάλθηκαν λέει!... Πρώτη απ' όλους η αδράνεια των αρχόντων της συντελεί στην νέκρωσή της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ