25.10.18

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ΟΔΟΣ 25.10.2018 | 957


Vision


Η ανάδειξη του δημάρχου Καστοριάς σε...«πρεσβευτή» του «οράματος» Μουν και η αποδοχή της τιμής που του έγινε, εν ονόματι του λαού της Καστοριάς με την ιδιόχειρη υπογραφή του, σε μια χάρτα με το «όραμα» του «Μεσσία» και τα άλλα γραφικά, δεν είναι προσωπική του υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΒΒΑΔΑ - ΖΩΗΣ ΠΟΛΥΖΟΠΟΥΛΟΥ:
Parva judaica celetrensia:
Ορισμένα στοιχεία για την Ισραηλιτική Κοινότητα Καστοριάς πριν και μετά το Ολοκαύτωμα [III]
Είναι γνωστόν ότι η πόλη της Καστοριάς απέκτησε ηλεκτρικό ρεύμα στα τέλη της δεκαετίας του 20. Πόσοι όμως εκ των Εβραίων χρησιμοποιούσαν στα σπίτια τους ηλεκτρικό ρεύμα; 

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τους αιρετούς της ΠΕ Καστοριάς που χρηματοδοτούν το βαλκανικό φεστιβάλ εν μέσω ενός ελληνικότατου αστικού εθίμου, του καστοριανού καρναβαλιού, διαστρεβλώνοντας το ως προς το μουσικό, χορευτικό και πολιτιστικό του χαρακτήρα. 

Λόγος & Αντίλογος
ΝΩΝΤΑ ΤΣΙΓΚΑ:
Αγαπητέ «Γλωσσαμύντορα», είδα με κάποια, ομολογώ, έκπληξη και όχι χωρίς δυσφορία το σχόλιό σας σχετικά με τα –αδημοσίευτα μέχρι τώρα– ημερολόγιά μου της 4.10.2018 στην ΟΔΟ.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Η «Συμφωνία των Πρεσπών» τμήμα σχεδίου διαμελισμού της Ελλάδος 
Ένας βασικός κανόνας της προπαγάνδας λέει, πως «αν θέλεις να κρύψεις καλά κάτι το κρύβεις κάτω από τα μάτια όλου του κόσμου».

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
ήτοι περί του ορθώς λέγειν τε και γράφειν

Λόγος & Αντίλογος
ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Ένας φέρελπις νέος αρθρογράφος στην ΟΔΟ, αναρωτιέται τι θα πράξει η Ν.Δ. σε περίπτωση που χρειασθεί να επικυρώσει η ίδια την συμφωνία, αν και εφ’ όσον αυτή επικυρωθεί από το κοινοβούλιο των Σκοπίων.

ΟΔΟΣ:
Το κορίτσι της Δύσης
Το καστοριανό κοινό απήλαυσε τον Jonas Kaufmann στον Βέρθερο του Jules Massenet, στις 15 Μαρτίου του 2014 και θα τον απολαύσει μεθαύριο στην όπερα του Puccini.

Λόγος & Αντίλογος
ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
Αναφερόμενος σε άρθρο του στην ΟΔΟ «Το πλαφόν» ο σεβαστός κ. Δημ. Καραμήτσος σημειώνει: Κατά την υποθήκη της Ενώσεως Κέντρου του Γεωργίου Παπανδρέου (Έλληνος). Παρένθεση! Ο νοών νοείτω. 

-Το πολυμηχάνημα της λίμνης Καστοριάς

-Το ραβασάκι του κ. Κοτζιά

Κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 για την όπερα του Σαββάτου

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 25.10.2018 | 957


Σχετικά με το θέμα του πρωτοσέλιδου: "εδώ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ