29.1.19

ΟΔΟΣ 1+1 για την Κάρμεν



για την παράσταση του Σαββάτου 2 Φεβρουαρίου στις 19:55

ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ | SOLD-OUT*

Προσφορά 15 διπλά εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για  την "Carmen" του Ζωρζ Μπιζέ


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο). Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 971 / 31.1.2019) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ


(*) Επειδή παρατηρήθηκε το φαινόμενο, να ακυρώνονται τελευταία στιγμή κάποιες συμμετοχές που είχαν δηλωθεί στον κατάλογο της ΟΔΟΥ 1+1, η εφημερίδα συντάσσει και λίστα αναμονής γι’ αυτές τις περιπτώσεις.



Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, άνοιξε το πρόγραμμα μεταδόσεων του 2019 με την σπάνια όπερα «Αντριάνα Λεκουβρέρ» και πρωταγωνίστρια την συγκλονιστική Anna Netrebko. Η συνέχεια είναι εξίσου συναρπαστική με την παρουσίαση της  πολυαγαπημένης «Κάρμεν», το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 19:55.

Η διεθνώς ανερχόμενη γαλλίδα μεσόφωνος Clémentine Margaine είναι η ακαταμάχητη πλανεύτρα του έργου, δίπλα στον Roberto Alagna που μάγεψε το κοινό της Met ερμηνεύοντας τον ρόλο του Δον Χοσέ στην «Κάρμεν» του 2010. Ο Louis Langrée διευθύνει την πολυαγαπημένη παραγωγή της Met, στη φαντασμαγορική σκηνοθεσία του Sir Richard Eyre. Τα μοναδικά σκηνικά και κοστούμια είναι δημιουργίες του Rob Howell.

Η Κάρμεν είναι η όπερα σύμβολο του έρωτα και της ελευθερίας και η αντισυμβατικότητα της είναι διαχρονική. Αποτελεί ένα έργο πρόκληση, τόσο όσον αφορά στην πλοκή του έργου, όσο και στην μουσική που την πλαισιώνει. Οι ριζοσπαστικοί τρόποι που επινόησε ο Bizet για να αντιπαραβάλει αντίθετους κόσμους όπως η «σοβαρή» όπερα με τις πιο ελαφριές, λαϊκές  μελωδίες είναι αξεπέραστοι στην ιστορία της όπερας. Η ζωντάνια, ο αυθορμητισμός και ο έρωτας έρχονται αντιμέτωποι με τον θάνατο,  σε μια εναλλαγή συναισθημάτων που μας καθηλώνει σε όλη την διάρκεια της παράστασης.

Η Κάρμεν έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, έχει μεταφραστεί σχεδόν σε όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες, αλλά και σε άλλες, όπως ιαπωνικά, κινέζικα και εβραϊκά και έχει καταφέρει να θεωρείται από πολλούς ως η πλέον επιτυχημένη όπερα στην ιστορία της μουσικής.

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. 





-Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: Σάββατο 9.2.2019
-Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
-Πάτρα: Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστήμιου Πατρών
-Βόλος: Κινηματοθέατρο Αχίλλειον
-Αγρίνιο: Δημοτικό Θέατρο Αγρινίου
-Ζάκυνθος: Cine Φώσκολος
-Αλεξανδρούπολη: Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης
-Χανιά: Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου (ΚΑΜ)
-Άγιος Νικόλαος: Κινηματογράφος "Rex" 
-Σύρος: Θέατρο Απόλλων 
-Τρίκαλα: Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων "Cine Μύλος"
-Kαστοριά: TEI Δυτικής Μακεδονίας
-Λεμεσός - Κύπρος: Θέατρο Ριάλτο
-Λάρνακα - Κύπρος: Κ-Cineplex Cinemas
-Λευκωσία – Κύπρος: Κ-Cineplex Cinemas
-Πάφος – Κύπρος: Κ-Cineplex Cinemas


ΤΕΙ Καστοριάς

2 Φεβρουαρίου 2019 στις 19:55  
ε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Καστοριάς Ορεστειάς με την συνεργασία του Ομίλου Αντέννα]

● Carmen (Κάρμεν) του Georges Bizet (Ζωρζ Μπιζέ 1838 – 1875), υπό την διεύθυνση του Louis Langrée. Σκηνοθεσία: Sir Richard Eyre. Σκηνικά: Rob Howell. Κοστούμια: Rob Howell. Φωτισμοί: Peter Mumford. Διανομή: Κάρμεν: Clémentine Margaine, Μικαέλα: Aleksandra Kurzak, Δον Χοσέ: Roberto Alagna, Εσκαμίγιο: Alexander Vinogradov.

● Τιμές εισιτηρίων: 15,00 € (10,00 € μαθητικά, φοιτητικά, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 (φύλλου 967 / 3.1.2019) η τιμή είναι 15,00 € για δύο άτομα (δηλαδή 7,50 € το άτομο). Η προσφορά είναι για 15 εισιτήρια (30 άτομα). Είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στην εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.


Σχετικά:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ