25.2.19

ΟΔΟΣ 1+1 για το "Κορίτσι του Συντάγματος"



για την παράσταση του Σαββάτου 2 Μαρτίου στις 19:55

Προσφορά 15 διπλά εισιτήρια στην τιμή του ενός 

για  την "La fille du régiment" του Γκαετάνο Ντονιτσέττι


Οι 15 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση στα γραφεία της ΟΔΟΥ (τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) θα αποκτήσουν δύο εισιτήρια αξίας 30,00 ευρώ στην τιμή των 15,00 ευρώ (δηλαδή 7,5 € το άτομο). Η πληρωμή πραγματοποιείται με το κουπόνι της ΟΔΟΥ (του φύλλου 975 / 28.2.2019) την ημέρα της αναμετάδοσης από την Νέα Υόρκη το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στις 19:55, στην είσοδο του ΤΕΙ Καστοριάς (με ονομαστικό κατάλογο που θα καταρτίσει η ΟΔΟΣ). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως της προσφοράς.
Ευγενική χορηγία της ΟΔΟΥ



"Το Κορίτσι του Συντάγματος" είναι η επόμενη προγραμματισμένη μετάδοση όπερας στο ΤΕΙ Καστοριάς, το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 19:55. Ακολουθεί η "Βαλκυρία" το Σάββατο 30 Μαρτίου, στην πολυαναμενόμενη αναβίωση του δεύτερου μέρους της ρομαντικής τετραλογίας του "Κύκλου του Δαχτυλιδιού", του Wagner. Η εκπληκτική φετινή σεζόν της Met κλείνει το Σάββατο 11 Μαΐου με την προβολή για πρώτη φορά, του σύγχρονου αριστουργήματος του Poulenc "Οι Διάλογοι των Καρμελιτών".




Στο "Κορίτσι του Συντάγματος",  οι αστέρες του μπελκάντο, Pretty Yende και Javier Camarena ενώνονται σε μια πραγματική γιορτή φωνητικών πυροτεχνημάτων στη σκηνή της Met. Η έκπληξη που μας επιφυλάσσει σε αυτή την παράσταση η Met είναι η εμφάνιση της θρυλικής Kathleen Turner στην παγκόσμια πρεμιέρα της σε παραστάσεις όπερας, στον ομιλούντα ρόλο της Δούκισσας του Κράκεντορπ. Ο Maurizio Muraro είναι ο λοχίας Σουλπίκιος και η Stephanie Blythe η αλλοδαπή Μαρκησία του Μπέρκενφιλντ. Ο Enrique Mazzola διευθύνει. 




Μια σειρά από γλυκιές μελωδίες του μπελκάντο συμπεριλαμβάνονται στο έργο αυτό, όπως και πολύχρωμα ντουέτα και υπέροχα τρίο των πρωταγωνιστών.  Αποκορύφωμα των ερμηνειών που θα απολαύσουμε αποτελεί η άρια της πρώτης πράξης “Ah!, mes amis!”, την οποία λίγοι τενόροι έχουν την τεχνική δυνατότητα να ερμηνεύσουν. 




"Το Κορίτσι του Συντάγματος"  είναι συμπαραγωγή της Metropolitan Opera, της Royal Opera House του Λονδίνου και της Wiener Staatsoper της Βιέννης. 

Οι αίθουσες προβολής της Met στην Ελλάδα αυξάνονται κάθε χρόνο και ανάμεσά τους βρίσκονται οι σημαντικότεροι χώροι πολιτισμού σε κάθε πόλη, μεταξύ αυτών το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. 



“Tous les trois réunis” | “Και οι τρεις ενωμένοι”



[Encore] Ah! Mes amis ... Pour mon âme | Αχ! Φίλοι μου ... Για την ψυχή μου


Απ' ευθείας από την Νέα Υόρκη στο ΤΕΙ Καστοριάς

2 Μαρτίου 2019 στις 19:55 

ε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την κοινωφελή επιχείρηση του δήμου Καστοριάς Ορεστειάς με την συνεργασία του Ομίλου Αντέννα. Διάρκεια της παράστασης 2:35' συμπεριλαμβανομένου ενός διαλείμματος 28' λεπτών]

● Υπό την διεύθυνση του Enrique Mazzola. Σκηνοθεσία: Laurent Pelly. Με τους Pretty Yende, Javier Camarena, Stephanie Blythe, Maurizio Muraro, Κάθλιν Τέρνερ κ.ά.

● Τιμές εισιτηρίων: 15,00 € (10,00 € μαθητικά, φοιτητικά, άνεργοι, ΑΜΕΑ). Με το κουπόνι της ΟΔΟΥ 1+1 (φύλλου 975 / 28.2.2019) η τιμή είναι 15,00 € για δύο άτομα (δηλαδή 7,50 € το άτομο). Η προσφορά είναι για 15 εισιτήρια (30 άτομα). Είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στην εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, τηλ. 2467029638, e-mail: odos-kst@otenet.gr) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.


Σχετικά:

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ