29.3.19

Παρουσίαση των υποψήφιων του συνδυασμού «Αλλάζουμε πορεία»

Στην ανακοίνωση των υποψήφιων συμβούλων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς προέβη, το περασμένο Σάββατο 23 Μαρτίου ο επικεφαλής του συνδυασμού “Αλλάζουμε πορεία” και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Κασαπίδης.

Σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Τσάμης” παρουσίασε το συνδυασμό που χαρακτηρίζεται από «ανανέωση και πολυσυλλεκτικότητα» και αποτελείται από τους: Αναστάσιο Γουγούση, Χριστίνα Ευαγέλου, Ισίδωρος Ζιώγου, Μαρία-Γεωργία Ιωάννου, Χαράλαμπο Καραταγλίδη, Δέσποινα Κοζατσάνη, Καλλιόπη Κυριακίδου-Τσιάγγου, Θωμά Μάνο, Μιχάλη Μπινιάκο και Δημήτρη Σαββόπουλο.

Αφού επισήμανε τα μείζονα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Καστοριάς, τόνισε την ανάγκη ανασύνταξης, αύξησης της παραγωγής και παραγωγικότητας, ανάπτυξης των συνεργειών και της εξωστρέφειας, δίνοντας το σύνθημα «για μια πιο ελπιδοφόρα προοπτική». Παρουσίασε ενδεικτικά άξονες του ολοκληρωμένου αναπτυξιακού προγράμματος, δίνοντας το στίγμα δράσεων άμεσα υλοποιήσιμων και γρήγορου αποτελέσματος, σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Ευχαριστώντας τους υποψήφιους για την απόφασή τους να θέσουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία του τόπου, σε αυτή την δύσκολη συγκυρία, τους ζήτησε εγρήγορση, υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, ορμώμενος από το κύμα ενθουσιασμού του πλήθους, ζήτησε να σταλεί μήνυμα νίκης από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Δελτίο τύπου του κ. Γ. Κασαπίδη

1 σχόλιο:

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ