28.5.19

Είπαν [Γ. Πετκανάς]

Συμμετέχω στην τοπική αυτοδιοίκηση περισσότερο από δύο δεκαετίες και θεώρησα υποχρέωση μου και τιμή να ηγηθώ του συνδυασμού αυτού, όταν μου προτάθηκε από συμπολίτες μας Καστοριανούς.
Ένας συνδυασμός που συμπεριέλαβε νέες και νέους υποψηφίους με ικανότητες και διάθεση προσφοράς για τον τόπο, αφήνοντας πίσω το κατεστημένο και τις νοοτροπίες του χθες. Τους ευχαριστώ από καρδιάς.
Η «Συμμαχία ευθύνης» κατέθεσε ολοκληρωμένο πρόγραμμα παρέμβασης και ανάπτυξης για τον δήμο Καστοριάς, που δυστυχώς απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας. Σεβόμαστε ωστόσο τη λαϊκή ετυμηγορία και ως συνδυασμός παραμένουμε ενωμένοι.
Σε ότι με αφορά προσωπικά δεν διαπραγματεύτηκα καμία θέση ευθύνης στην διοίκηση του δήμου Καστοριάς, συνεπώς ο ίδιος δεν θα συμμετέχω στο νέο σχήμα - αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ικανοί και άξιοι συνεργάτες μου δεν θα έχουν την ευκαιρία αυτοδιοικητικής συμμετοχής.
Ευχαριστώ όλες και όλους τους συνδημότες μας, για την στήριξη που απλόχερα μας προσέφεραν, καθώς και τους ανθρώπους που βρέθηκαν πλάι μου σε όλη αυτή την προεκλογική διαδρομή μέχρι σήμερα. Συνεχίζω να ανησυχώ για το μέλλον του τόπου και για το αύριο των παιδιών μας.

Γεώργιος Πετκανάς
τ. υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ