9.6.19

Ξεκινά σύντομα η ανέγερση του κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς

Ξεκινά η ανέγερση του νέου κτηρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς μετά την τροποποιητική σύμβαση που υπέγραψε την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019 ο διευθύνων σύμβουλος ΚΤΥΠ Α.Ε. Ιωάννης Χαρωνίτης.

Η ιστορία του έργου αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα της τοπικής παθογένειας, της έλλειψης σχεδιασμού, οργάνωσης και ορθής πολιτικής βούλησης που επικρατούσε στο παρελθόν (μάλιστα ο ευρωβουλευτής Κ. Αρσένης κατήγγειλε "εκτροπή της λειτουργίας ανεξάρτητων θεσμών του υπουργείου Πολιτισμού λόγω πολιτικών πιέσεων"), καθώς σύσσωμη η τοπική πολιτική ηγεσία, τα πολιτικά κόμματα, ο αντιπεριφερειάρχης, οι τρεις δήμαρχοι, οι φορείς και η πλειονότητα των τοπικών ΜΜΕ, υποστήριζαν αρχικά την κατεδάφιση του Μαθιουδάκη για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου.

Ο κ. Χαρωνίτης συναντήθηκε στην Καστοριά και με την υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου και την ενημέρωσε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Το έργο θα ξεκινήσει, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της κ. Ολ. Τελιγιορίδου, στα μέσα στον Ιούνιο με προϋπολογισμό 5.383.001,7 € από την εταιρεία Εύδρομος ΑΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ