4.7.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 4.7.2019 | 993

7 Ιουλίου


Αν και αριθμητικά οι βουλευτές Καστοριάς που εναλλάχτηκαν ήταν αρκετοί και κάποιοι απ’ αυτούς ισχυροί στο εσωκομματικό τους πεδίο, άλλοι πάλι νέοι στην κεντρική πολιτική σκηνή, η συμπλήρωση της δεκαετίας αποδεικνύει ότι ταυτόχρονα αποδείχθηκαν αναλώσιμοι. Κάποιοι και εντελώς ανεπαρκείς ή απλά ακατάλληλοι.

Διαβάστε επίσης:

ΕΝΘΕΡΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Με λαχτάρα να (την) νοιάζομαι
Η προεκλογική περίοδος σε ό,τι αφορά τα τοπικά, μου θύμισε έντονα σχολικές εκδρομές. Με τους υποψήφιους βουλευτές και το καθημερινό φωτογραφικό «επεράσαμε όμορφα-όμορφα» να αντηχεί απ’ άκρη σε άκρη τον Νομό Καστοριάς. Σε χωριουδάκια, λαϊκές, μπαράκια, εκκλησίες, παραλίες, κορφούλες, ραχούλες, λαγκάδια...

ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΟΥ:
Οδός Μητροπόλεως, 25 Ιουνίου 2019
Αν οι έρημοι δρόμοι έχουν ψυχή, τη συναντάς ίσως κάποιο δύσκολο βράδυ καλοκαιρινό.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Όψεις της παρακμής
Γύρω στα 1977 έκανε στην Καστοριά την εμφάνισή της η Κινηματογραφική Λέσχη. Και χάρη σε αυτήν ξεστραβωθήκαμε κάποιοι από μας κι είδαμε αληθινό κινηματογράφο. Αλλά, υπήρχε τότε και Πνευματικό Κέντρο...

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Κι αν στα ψηφοδέλτια της ΝΔ επί της επικράτειας, το μέγεθος της ποσόστωσης για την αναλογία των προερχόμενων από το  μητρώο στελεχών πλησίασε στο 43%, στον νομό Καστοριάς ίσχυσε το ακραίο 50% αλλά και πολύ καθοριστικό κριτήριο για την ένταξη αμφιλεγόμενων κομματικά προσωπικοτήτων.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Με αφορμή την έκθεση του εργαστηρίου "Γραμμές"
Σήμερα την τιμητική του έχει το αρχοντικό Μπασάρα: πόσο λίγο ξέρουμε την πόλη οι ίδιοι οι κάτοικοί της - πόσο πολύ την αγνοούμε... Η ίδια διαπίστωση εδώ και χρόνια, η ίδια πονεμένη ιστορία… Ο κακός εαυτός μιας πόλης που δεν αγαπάει τον εαυτό της...

ΛΑΖΑΡΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΙΔΗ:
-Λόγος & Αντίλογος
Εύγε στους Έλληνες πατριώτες οι οποίοι απευθύνουν ανοικτή επιστολή προς τον κ. Κ.Μητσοτάκη, με το αίτημα να εργασθεί η νέα κυβέρνηση για την ακύρωση της «Συμφωνίας των Πρεσπών».
-Είπαν... ακροβολισμοί
Εφημερίδα «Ορεστίς» και την αφήγηση των περιηγήσεων του Sienz de la Croix στα μέσα του 17ου αιώνος.
-Τη γλώσσα μου έδωσαν ελληνική
Φίλος που ακούει πολύ ραδιόφωνο με ρωτάει: Ακούω σύγκλιση των πολιτικών, δηλαδή; Εγώ ξέρω σύγκληση στην συνεδρίαση (υπήρξε και δημοτικός σύμβουλος). 

ΣΟΦΙΑΣ ΚΛΕΙΟΥΣΗ:
"Αντικλείδια"
Από την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής του κ. Αλεξάνδρου Μακρίδη.

-Υποψήφιοι βουλευτές Ν.Δ. - Εκλογές 2007 - 2009 - 2012 - 2015

-Εκλογική Περιφέρεια Καστοριάς - Εκλογές  2009 - 2012 - 2015

-Μεγάλη και στρεβλή φορολόγηση

-Ο Βελόπουλος, ο Γιάνης και ο Κοέλιο

-Πολυμήχανοι και εργατικοί, οι υποψήφιοι της Ν.Δ., με κάθε μέσο και κάθε τρόπο, επιδιώκουν την προβολή.

-Ζήσης Βαφειάδης

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 4.7.2019 | 993

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ