2.10.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


Efimerida tis Kastorias ODOS
ΟΔΟΣ 3.10.2019 | 1003

"Η βόλτα"


Πίσω πλέον στα σπίτια τους όλοι θα αντιμετωπίζουν την μελαγχολία της γλυκιάς προσμονής τους ως το επόμενο αναλόγου επιπέδου κοινωνικό happening. Μαζί τους οι πολιτικοί, που με τα πανηγύρια, τα πάρτι και τα βαλκανοειδή, πείθουν και πείθονται πρώτα οι ίδιοι, ότι υλοποιούν μέγα πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό έργο. Με τόσο λιβάνισμα που πέφτει, όχι μόνο από τα σουβλάκια, αλλά από τις άπειρες φωτογραφίες, σε ένα βαθμό εξηγείται το φαινόμενο.

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Αναρωτιέμαι εάν οι υπάλληλοι κι ο προϊστάμενος της εν λόγω υπηρεσίας, δεν μένουν στην Καστοριά; Διότι μόνο στην περίπτωση που δεν διαμένουν εντός της Καστοριάς δεν θα είχαν την γνώση για την ύπαρξη του συγκεκριμένου προβλήματος. 

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Σεπτέμβριος, μήνας ευγνωμοσύνης...
Άνετα θα μπορούσε να είναι έτσι, αφού στις 21 του μηνός είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ευγνωμοσύνης, ενώ στις 30 θυμόμαστε και τιμούμε τους εθνικούς μας ευεργέτες...

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Αθηναϊκή χρονογραφία
Δεν χρειάζεται να βρέχει για να νοιώθεις μόνος. Αυτοί οι επιτηδευμένα ευαίσθητοι και οι λεπταίσθητες ιδιοσυγκρασίες που υπερασπίζονται μονότονα την αδρανή τους σάρκα μπροστά στην έλξη του κενού, κατέστρεψαν οριστικά την άγια ωμότητα των νυχτερινών εξομολογήσεων. 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Δώδεκα λόγοι ακύρωσης της "Συμφωνίας των Πρεσπών"
Προεκλογικά, η ΝΔ και προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης δήλωναν ότι: η «συμφωνία των Πρεσπών» είναι κακή στο σύνολό της και απαράδεκτο το γεγονός, ότι αναγνωρίστηκε «γλώσσα» και «εθνότητα». Ο ίδιος δήλωνε: «Δεν μπορώ ως πρωθυπουργός να δεχτώ «μακεδονική» γλώσσα και εθνότητα –Από εκεί θα ξεκινήσει η νέα διαπραγμάτευση». Σήμερα επισπεύδει δραματικά την εφαρμογή μιας «κακής», κατά τον ίδιο, «συμφωνίας».

ΟΔΟΣ:
Αίφνης 6 χρόνια μετά 
Και έρχεται πλέον, μετά από έξι χρόνια, η νέα δημοτική αρχή του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη και αίφνης ξηλώνει όσα τόσα χρόνια με κόπο έσπειρε η προσπάθεια και η προσήλωση πολλών πολιτών και δημοτών.

ΕΙΡΗΝΑΙΟΥ ΧΑΤΖΗΕΦΡΑΙΜΙΔΗ:
Στο ψηφιδωτό του Πισοδερίου
Ιδού εμείς σήμερα, στην εύσημο αυτήν ημέρα, βρισκόμαστε ενώπιον του ψηφιδωτού που παριστάνει την τελετή παραδόσεως του κιβωτίου, το οποίο περιείχε την τιμία κεφαλή του Παύλου Μελά. 

Είπαν:
Ζήσης Τζηκαλάγιας

-Περί προθέσεων, κολοκυθόπιτα

-«Έχουμε σχέδιο για την εμπορική ανάπτυξη της Μακεδονίας και Θράκης»

Όμιλος Αντέννα: Το βραβευμένο πρόγραμμα της Μετροπόλιταν Όπερα της Νέας Υόρκης, ξεκινά για μια ακόμα σεζόν τις πρωτοποριακές ζωντανές μεταδόσεις του με την «Tουραντώ», το αριστούργημα του Puccini.

-Η Μετροπόλιταν Όπερα ζωντανά στην Πρέβεζα για 11η χρονιά

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 3.10.2019 | 1003

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ