31.10.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 31.10.2019 | 1007

«Μμμ...»


Άκουσα και το μήνυμα εξ αιθέρων στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, «οι Έλληνες γονατίζουν—λέει ο ποιητής— μόνο μπροστά στους νεκρούς τους», —τι φοβερό κι’ αυτό!  Την άλλη φορά, στην επόμενη παρέλαση, δηλαδή στις 25 Μαρτίου 2020, φήμες θέλουν άλλο πιλότο να μας αποκαλύπτει και το πότε σηκώνονται οι Έλληνες που γονατίζουν. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Δηλαδή, πρώτα τιμούμε «την φοβερή προστασία και παρουσία της Παναγίας το 1940»; Και μετά όλα τα υπόλοιπα; 

Το Σκάκι
“Σημαδούρες”, “κυδώνια”, “κουφάδι”, “φάρος” και πολλές ακόμα, είναι οι λέξεις που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε μέσα στα κείμενά της. Πρόσφατα μας γνώρισε ακόμα μία, σε μία δημόσια παρέμβασή της προς την νέα δημοτική αρχή: «αρτιμέλεια».

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Ας αντισταθούμε με τη μουσική!
Ας αντισταθούμε μ’ όποιον υγιή τρόπο μπορούμε!
Η μουσική… σαν το μαχαίρι πότε χρησιμοποιείται σωστά και μας χαρίζει τις φέτες του ψωμιού που μας θρέφουν και πότε, μαχαιρώνοντάς μας, μπορεί και τη ζωή μας ακόμη ν’ αφαιρέσει…

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ:
Η Παιδεία στη Γ΄ Ελληνική Δημοκρατία (1974-2019)
Τα κόμματα που κυβέρνησαν από 1974 έως τώρα (2019) προσπάθησαν πολύ συχνά να αλλάξουν τα της Παιδείας ή μάλλον της εκπαίδευσης.

Λόγος & Αντίλογος
Γεωργία Ζεμπιλιάδου:
Σήραγγα Κλεισούρας

ΟΔΟΣ:
Ανεξήγητη άποψη
Ούτε πώς κατάλληλοι και δικαιούχοι να προσφέρουν στον Δήμο Καστοριάς είναι αποκλειστικά και δεσμευτικά οι μόνιμοι υπάλληλοι του Δήμου, και όχι οι ιδιώτες, συμπολίτες της Καστοριάς.

-Είπαν: Ζήσης Τζηκαλάγιας

-Βαλεντίνα Παπαδοπούλου: «8,5 εκατομμύρια ευρώ “αναζητά” ο Δήμος Καστοριάς!»

-«Γδέρνοντας» τους καταθέτες

-Συνέντευξη με την Βικτόρια Χίσλοπ

-Πανελλαδική Φιλοζωϊκή & Περιβαλλοντική Ομοσπονδία: Η Περιφέρεια Καστοριάς σας... απαντά για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον της φυσικής γούνας.

-Πρόβλημα διαχρονικό των τελευταίων χρόνων...

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 31.10.2019 | 1007

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ