15.10.19

Δελτίο τύπου του κ. Ιωάννη Κορεντσίδη: «Οι ευχές της Εκκλησίας μας κάνουν δυνατότερους για να πετύχουμε στην αποστολή που έχουμε αναλάβει»



«Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστοριάς, κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη για τον χρόνο του και τη φιλοξενία, σημειώνοντας ότι “οι ευχές της Εκκλησίας, μας κάνουν δυνατότερους για να πετύχουμε στην αποστολή που έχουμε αναλάβει προς όφελος όλων των Δημοτών του Δήμου μας”.
»Διαβεβαίωσε παράλληλα ότι θα βρίσκεται αρωγός στο έργο της Μητρόπολης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “απλός και ξεκάθαρος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, αποτελεί ένα ζωντανό παράδειγμα ιεράρχη που με την πίστη και τον καθαρό του λόγο, βρίσκεται πάντα κοντά στα ζητήματα και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας”.
»Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθεια του νεοεκλεγέντος Δημάρχου, υποσχόμενος συνεργασία που θα αποβεί χρήσιμη στην τοπική κοινωνία».



Δελτίο Τύπου του κ. Ι. Κορεντσίδη


Κορεντσίδης | δήμαρχος Καστοριάς
ΟΔΟΣ 25.7.2019 | 996

[...] Όπως βεβαίως και τον νέο (επόμενο) δήμαρχο Καστοριάς κ. Ι. Κορεντσίδη που έστω κι αν δεν έχει ανάλογη εμπειρία προσωπικά, οφείλει στο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την εκλογή του (26/5) έως στην ανάληψη των καθηκόντων του (1/9) να ενημερωθεί όσο το δυνατό πληρέστερα για την κατάσταση που παραλαμβάνει (στον βαθμό που δεν είναι ορατή και δια γυμνού οφθαλμού). Αλλά και να την γνωστοποιήσει στους δημότες της Καστοριάς. Μαζί με τα πορίσματα, τα συμπεράσματά του δηλαδή και τις δεσμεύσεις του. Αντ’ αυτών στα ΜΜΕ προβάλλονται εθιμοτυπίες, πραγματικές και δήθεν. Καλές οι επισκέψεις στον μητροπολίτη και τα προσκυνήματα, αλλά σε τι ακριβώς πρακτικό αποσκοπούν; Και ποιο ζήτημα αφορούν ή επιλύουν;

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/10/19

    Όντως, έπιασαν τόπο οι ευχές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσόστομος Δέλλας [fb]15/10/19

    Φαντάζομαι οι απολύσεις να ήταν χωρίς ευχές... η όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ