9.11.19

“Μια πόλη μαγική - ταξιδεύοντας με το Μίκη και το Μάνο”

Ο μορφωτικός σύλλογος “Ορεστίς” και ο Δήμος Άργους Ορεστικού παρουσιάζουν σήμερα Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 19:30 στο πολιτιστικό Κέντρο του Άργους Ορεστικού την συναυλία του μαέστρου Παναγή Μπαρμπάτη με τίτλο “Μια πόλη μαγική - ταξιδεύοντας με το Μίκη και το Μάνο”.
Ο κεφαλλονίτης μαέστρος μετά το έργο του για το Μίκη Θεοδωράκη που ανέβηκε στο καλλιμάρμαρο παναθηναϊκό στάδιο με χίλιους χορωδούς, αλλά και σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, επιστρέφει στο Αργος Ορεστικό , όπου έχει διατελέσει επί σειρά ετών καλλιτεχνικός διευθυντής του διεθνούς χορωδιακού φεστιβάλ. Μαζί του ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, η μεσόφωνος Ελένη Δάβου και ο Γιάννης Καριτυνός.
Μαζί με την χορωδία του συλλόγου “Ορεστίς” και υπό την διδασκαλία του μαέστρου Ντίνου Ταμβάκη, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό ταξίδι μέσα απ' τις μελωδίες των δύο μεγάλων ελλήνων συνθετών, του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη, όπου θα συναντηθούν σε μια ''Πόλη μαγική'' με τρόπο λυρικό και χορωδιακό υπό την ενορχήστρωση και μουσική διεύθυνση του Παναγή Μπαρμπάτη, το έργο του οποίου εξύμνησε ο Μίκης Θεοδωράκης. Είσοδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ