7.11.19

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS | newspaper of Kastoria
ΟΔΟΣ 7.11.2019 | 1008


ΔΕΥΑΚ


Σήμερα η ΔΕΥΑ Καστοριάς, φαντάζει σαν μια τεράστια Λερναία Ύδρα που υπονομεύει το μέλλον της ίδιας. Και υποθηκεύει συνολικά τον Δήμο Καστοριάς. Ένα οργανισμό που δεν έχει τίποτε μη ζημιογόνο να παρουσιάσει, από πολλά χρόνια τώρα. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Πότε θα σταματήσει ο δήμος να χρυσοπουλάει (48.000 €!) το καστοριανό καρναβάλι σε διοργανώτριες εταιρείες που δεν έχουν γνώση του εθίμου; Πότε θα πάψουν συγκεκριμένες ενέργειες προς όφελος μιας μειοψηφίας περιπλανώμενων χορευτών; 

ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:
Ελεύθερη πτώση…
Θα ήταν διασκεδαστική, σε άλλη περίπτωση, η πρόδηλη αμηχανία των πολιτικών και δημοσιογραφικών αστέρων μπροστά στην ανεξέλεγκτη πλημμυρίδα του μεταναστευτικού. 

Το Σκάκι
Αν και η Καστοριά φαίνεται να μην είναι στο Ιράν, ας προσέχουμε καλού κακού. Δεν ξέρεις καμιά φορά. Ο διάβολος στις λεπτομέρειες κρύβεται. 

ΟΔΟΣ:
Η καθυστερημένη απάντηση της Καστοριάς, 
στο ίδιο το ζοφερό παρελθόν της
Δεν μπορεί να παραβλεφθεί ότι είναι ένα από τα πρώτα θετικά, μη αυτονόητα, μέτρα που ανακοινώνει η νέα δημοτική αρχή. 

-Τα ίδια, Νικολάκη μου...
Εκείνο το γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, τι κάνει; Οι μισθοί καταβάλλονται κανονικά; Ανησυχούμε, διότι από τη στιγμή που ο κ. Κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να το κρατήσει κι έχρισε επικεφαλής μια πολιτευτή της Καστοριάς, δεν ξανακούσαμε τίποτε.

ΟΔΟΣ:
Λωτοφάγοι
Παράξενα φαινόμενα εκεί στον ΣυΡιζΑ Καστοριάς. Καταγγελίες και υπαινιγμοί για εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων...

ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Νίκος Πιστικός, 
ένας από τους μεγαλύτερους δωρητές της πόλεως 
Σ’ ένα μικρό κτίσμα, στην Μητροπόλεως και στην βιτρίνα του, τοποθετήθηκαν τα πρώτα έργα του με τοπόσημα της πόλεως μέσα σε γυάλες.

ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗ:
Παρουσίαση βιβλίου από την Βικτόρια Χίσλοπ

ΟΔΟΣ:
Άγιος Μηνάς erga omnes
Δεν είναι γνωστό εάν ο Δήμος Καστοριάς θα καθιερώσει και την διπλή ονομασία στην Παναγία Κουμπελίδικη, καθώς ο "κουμπές" είναι τουρκική λέξη.

Λόγος & Αντίλογος
ΣΑΣΑΣ ΤΖΗΜΑΚΑ-ΝΑΤΣΙΝΑ:
«Ώρα για δουλειά»
Μερικές φορές η γενέτειρά μου με πληγώνει... Μια απ’ αυτές τις φορές ήταν και η πρόσφατη αναγγελία της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης να σταματήσει την αναμετάδοση της όπερας. Ξαφνιάστηκα.

-Ποιητικό αφιέρωμα στην 11η Νοεμβρίου

-«Η Σπηλιά του Δράκου – περιπέτεια στην Καστοριά» 

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 7.11.2019 | 1008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ