21.1.20

Επίσκεψη του γενικού προξένου της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη κ. Φιλίπ Ρε



Επίσκεψη στον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Δημήτριο Σαββόπουλο πραγματοποίησε, σήμερα Τρίτη 21 Ιανουαρίου, ο γενικός πρόξενος της Γαλλίας στη Θεσσαλονίκη και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου κ. Φιλίπ Ρε, ο οποίος βρίσκεται στην Καστοριά με αφορμή την ανανέωση του συμφώνου συνεργασίας του τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.

Τον πρόξενο συνόδευαν ο πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Ψηφιακών Μέσων κ. Γεώργιος Λάππας και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Γαλλικού Ινστιτούτου Θεσσαλονίκης κ. Κατερίνα Σπυροπούλου .

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον γάλλο πρόξενο για την υφιστάμενη κατάσταση στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, ενώ ταυτόχρονα συζήτησαν τη δυνατότητα διεύρυνσης της συνεργασίας των δύο χωρών σε διάφορους τομείς, όπως ο τουρισμός, η γούνα, ο πρωτογενής τομέας κ.ά., η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορούν να βοηθήσουν στην εξωστρέφεια της τοπικής οικονομίας.

Στην συνέχεια  ο γενικός πρόξενος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά και το δημαρχείο Καστοριάς όπου τον υποδέχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Διοίκησης και Πολιτισμού του δήμου.

Φωτογραφικό στιγμιότυπο από την υπογραφή του συμφώνου συνεργασίας του τμήματος Επικοινωνίας & Ψηφιακών Μέσων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με το Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ