6.5.20

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΔΟ


ODOS: efimerida tis Kastorias
ΟΔΟΣ 7.5.2020 | 1029

Ο διασυρμός 


Η αλήθεια είναι ότι ένας συνδυασμός φόβου, αδεξιότητας, φανερής απειρίας και πολιτικής ένδειας, αχαλίνωτης τάσης για δημοσιότητα και προβολής στο γυαλί της τηλεόρασης των ναρκισσευόμενων, οδήγησε αρκετούς πολιτικούς και υπηρεσιακούς εκπροσώπους της Καστοριάς, σ’ αυτό που όλοι παρακολούθησαν και αντιλήφθηκαν στο πανελλήνιο. 

Διαβάστε επίσης:

ΙΩΑΝΝΗ ΣΚΟΡΔΑ:
Αγαπητή ΟΔΟΣ
Αντί γι’ αυτό ο δήμαρχος Καστοριάς κ. Ι. Κορεντσίδης προτίμησε να φωτογραφίζεται με γουναράδες που ταξίδεψαν στο Μιλάνο, σαν να μη συμβαίνει τίποτε, ελπίζοντας (;) ίσως πως με τον συγκεκριμένο τρόπο θα αμβλύνει τις φοβίες για διασπορά του ιού που αδίκως (;) ή δικαίως είχε συνδεθεί με ταξιδιώτες, γουναράδες και προσκυνητές.

ΣΟΝΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ-ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ:
Περιήγηση στη μαγευτική Καστοριά
Την Καστοριά, όποτε κι αν την επισκεφτείς, απ’ όπου κι αν προέρχεσαι, πανέμορφη θα τη βρεις και θα την αγαπήσεις κεραυνοβόλα.

ΝΙΚΟΥ ΠΡΩΪΟΥ:
Κώστας Λιώγας
Μέσα στη λαίλαπα του κορωνοϊού, μαζί με τους πολλούς μαχητές της ζωής έφυγε για την αιωνιότητα και ο γνωστός τραβαδούρος της πόλεώς μας Κώστας Λιώγας.

Λόγος & Αντίλογος
ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥ:
Πάσχα 2020
Ο προαιώνιος ανθρώπινος πόθος για την «πέραν του τάφου» ζωή είναι η υπόσχεση των θρησκειών, αλλά το τίμημα που απαιτεί κάθε µία είναι διαφορετικό. Και στη χριστιανική πίστη κοστολογείται πανάκριβα: Αγάπα τον πλησίον σου.

ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΜΑΝΟΥ:
Κορωνοϊός
Δεδομένων των συνθηκών, οδηγούμεθα σε εξαιρετικά κακές εξελίξεις σε ζωτικότατους τομείς όπως οικονομία, εργασία, παραγωγή...

ΧΡΥΣΟΥΛΑΣ ΠΑΤΡΩΝΟΥ ΠΑΠΑΤΕΡΠΟΥ:
Η αρκούδα
Τα έζησα όλα, εκεί ψηλά. Την οργή της φύσης, την κτηνωδία των ανθρώπων, το μητρικό φίλτρο των ζώων...

Γιατί ο κορωνοϊός πλήττει περισσότερο 
συγκεκριμένες χώρες;
Οι απαντήσεις θα μπορούσαν να μας βοηθήσουν να προστατεύσουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

-Στον Νυμφίο της Μεγάλης Εβδομάδας 2020...

-Επιτάφιος αποχαιρετισμός

Λόγος & Αντίλογος:
ΛΟΥΚΙΑΣ ΚΑΪΤΑΛΙΔΟΥ:
Η καραντίνα μέσ’ απ’ τα μάτια ενός παιδιού
Την μέρα που 'κλείσαν τα σχολεία, ήμουν στο σπίτι της φίλης μου της Νεφέλης. 

 -«Μια…  φαιδρή πρόκληση από βουλευτή Καστοριάς»

...κι άλλα.

ΟΔΟΣ
το βήμα της Καστοριάς
Πέμπτη 7.5.2020 | 1029


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος7/5/20

    Πολύ εύστοχο το άρθρο σας κύριε Σκόρδα. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, δεν του φτάνουν οι απολύσεις στους Παιδικούς Σταθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ