15.5.20

Ολυμπία Τελιγιορίδου: «Αυτά που γνωρίζουμε και αυτό που δεν γνωρίζουμε»

Για μια ακόμη φορά ο Βουλευτής της Π.Ε. Καστοριάς της ΝΔ, προέβη στο προσφιλές του, ρεσιτάλ ψεύδους σε συνέντευξη του σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Η κοινωνία της Καστοριάς τα γνωρίζει, επειδή όμως η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως θα τα επαναλάβουμε για τον Βουλευτή της ΝΔ στον τόπο μας. Το ποιος έχασε την Αρχιτεκτονική σχολή το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία.

Ποιος έκλεισε το Τμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος άνοιξε ξανά το τμήμα Εμπορίου του ΤΕΙ το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος έκλεισε τα δύο διετή τμήματα του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος είχε δημιουργήσει αυτά τα δύο τμήματα το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος δημιούργησε 5 σχολές Πανεπιστημίου στην Καστοριά το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος έκλεισε ήδη το ένα τμήμα, το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος επί χρόνια δεν νομιμοποιούσε το εκθετήριο γούνας στην Καστοριά και επέβαλλε 1.200.000 ευρώ (ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες) πρόστιμα στον σύνδεσμο γουνοποιών το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος νομιμοποίησε το κτίριο και έσβησε τα πρόστιμα το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ.

Το ποιος ίδρυσε Μουσικό Γυμνάσιο στην Καστοριά και δεν χρειάζεται να ταξιδεύουν οι μαθητές σε άλλους νομούς το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος Δημιούργησε το Ειδικό Γυμνάσιο στην Καστοριά το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος αδιαφορούσε για την χρηματοδότηση για μια δεκαετία του αρδευτικού του Γέρμα, με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα φράγμα ανενεργό, το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος φρόντισε την χρηματοδότηση για το αρδευτικό του Γέρμα, το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιοι αδιαφορούσαν επί 40 χρόνια για να νομιμοποιήσουν τα κτίρια στον Προφήτη Ηλία παρά τις προτροπές του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία.
Το ποιος φρόντισε να νομιμοποιηθούν τα κτίρια στον Προφήτη Ηλία το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ.

Το ποιος υπέγραψε την συμφωνία με τον ΤΑΠ για την διέλευση του Φυσικού Αερίου και ΔΕΝ φρόντισε να πάρει φυσικό αέριο η Καστοριά το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος επαναδιαπραγματεύθηκε την σύμβαση με τον ΤΑΠ και φρόντισε να υπάρξει διανομή Φυσικού Αερίου στην Καστοριά το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος καθυστερεί τα έργα που έπρεπε σύμφωνα με τον σχεδιασμό να αρχίσουν τον Δεκέμβριο του 2019, κάτι που παραδέχτηκε και ο νυν Υφυπουργός της ΝΔ στην Βουλή, το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος χρηματοδότησε το έργο του δρόμου Νεστορίου – Χιονάτου κάτι που ήταν στα συρτάρια για χρόνια, με 5 .000.000 ευρώ το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ.

Το ποιος χρηματοδότησε τα έργα της κοίτης του Αλιάκμονα ύψους 11.000.000 ευρώ το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος με την αδιαφορία και την κακή διαπραγμάτευση στην Ε.Ε. το 2013, άφηνε έξω από την εξισωτική τον μισό νομό της Καστοριάς με κίνδυνο να χάσουνε οι αγρότες μας από το 2021 πολύτιμες χρηματοδοτήσεις το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος φρόντισε το 2019 να αλλάξει αυτό στην Ε.Ε. και ούτε ένα χωριό της Καστοριάς, ούτε ένα στρέμμα να μην μείνει εκτός εξισωτικής το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος δημιούργησε τον φορέα διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά, το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Το ποιος κατήργησε τον φορέα διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία.

Το ποιος δημιουργούσε προβλήματα για την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου το γνωρίζουμε. Η Νέα Δημοκρατία. Το ποιος έλυσε τα προβλήματα και ήδη χτίζεται το αστυνομικό κτίριο το γνωρίζουμε. Ο ΣυΡιζΑ. Υπάρχουν και άλλα που γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε και θα θέλαμε να μάθουμε, είναι τι απάντησε ο πρωθυπουργός στην πρόταση του βουλευτή της ΝΔ Καστοριάς και της ΝΟΔΕ Καστοριάς όπως ο ίδιος ομολόγησε, για την μεταφορά της 71ης Μεταφερόμενης Ταξιαρχίας στην Καστοριά. Αυτό δεν το γνωρίζουμε και η κοινωνία της Καστοριάς θα ήθελε να μάθει την απάντηση του κ. Μητσοτάκη».

Ολυμπία Τελιγιορίδου
βουλευτής ΣυΡιζΑ

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/5/20

  Κι όμως. Ξηγημένη η βουλευτίνα. Αυτό το κείμενο της θα έπρεπε να το διαβάσουν πολύ προσεκτικά στην Καστοριά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος18/5/20

  Δηλαδή, κύριε Ζήση, η στείρα αντιπολίτευση (χτύπημα κάτω από τη μέση αυτή η έκφραση) αποδείχθηκε πολύ καρπερή.
  Και για να μη με ξεπετάξει κανείς σαν “πληρωμένο υποστηρικτή”, βεβαιώνω κάθε ενδιαφερόμενο ότι ούτε δουλεύω για την κυρία Βουλευτή ούτε ψήφισα Συριζα ποτέ μου.
  Απλώς, έδωσα το λόγο μου στη μάνα μου ότι δεν θα λέω ψέματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος21/5/20

  Η κυρία Τελιγιορίδου ξέχασε να αναφέρει το φράγμα Νεστορίου ,το μεγαλύτερο έργο υποδομής του νομού ,το οποίο με κυβέρνηση και περιφέρεια Συριζα δεν δούλεψε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ενώ τώρα ο εργολάβος διεκδικεί μαθαίνω εκατομμύρια που θα πληρώσει ο φορολογούμενος εξαιτίας της ανικανότητας τους .
  Η προσωπική μου γνώμη βέβαια είναι οτι ούτε και επί ΝΔ θα ξεκινήσει ,μπορεί να μην είναι τόσο ιδεοληπτικοί και ανίκανοι όσο οι Συριζαιοι ,πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε , αλλά σίγουρα δεν είναι όσο ικανοί απαιτούν οι συνθήκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ