15.6.20

Δωρεάν αναμετάδοση σπουδαίων παραστάσεων από τη Metropolitan Opera



ΙΔ' εβδομάδα


Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε το πρόγραμμα της δεκάτης τετάρτης εβδομάδας των δωρεάν αναμεταδόσεων σπουδαίων παραστάσεων από τη βραβευμένη σειρά ζωντανών μεταδόσεων Live in HD.






Κάθε ημέρα διατίθεται δωρεάν μία νέα όπερα στις 19:30 (ώρα Νέας Υόρκης) και είναι διαθέσιμη για περίπου 23 ώρες με αγγλικούς, γερμανικούς, ισπανικούς, γαλλικούς, ιταλικούς, πορτογαλικούς κ.ά. υπότιτλους.

Για την Ελλάδα η προγραμματισμένη έναρξη κάθε νέας όπερας είναι 7 ώρες αργότερα, δηλαδή στις 02:30 ώρα Ελλάδος την επόμενη ημέρα και είναι διαθέσιμη έως την μεθεπόμενη στις 01:30 περίπου*. Π.χ. η παράσταση της Δευτέρας που δίνεται δωρεάν στις 19:30 ώρα Νέας Υόρκης, θα παραμείνει διαθέσιμη για την Ελλάδα όλη την Τρίτη (δηλαδή από τα ξημερώματα της Τρίτης στις 02:30 έως τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 01:30* κ.ο.κ.).

Οι διαδικτυακές αναμεταδόσεις υπό τον τίτλο «Nightly Met Opera Streams» διατίθεται στην αρχική σελίδα της ΜΕΤ στην διεύθυνση: metopera.org

Αναλυτικά το πρόγραμμα αναμεταδόσεων της ιδ' εβδομάδας έχει ως εξής:
  • Δευτέρα 15 Ιουνίου [για την Ελλάδα Τρίτη 16 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 της Τετάρτης] – Αρμίντα του Ροσσίνι. Μουσική διεύθυνση: Riccardo Frizza. Με τους: Renée Fleming, Lawrence Brownlee, John Osborn, Barry Banks και Kobie van Rensburg. [Μεταδόθηκε στις 1.5.2010].
  • Τρίτη 16 Ιουνίου [για την Ελλάδα Τετάρτη 17 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 της Πέμπτης] – Σεμίραμις του Ροσσίνι. Μουσική διεύθυνση: Maurizio Benini. Με τους: Angela Meade, Elizabeth DeShong, Javier Camarena, Ildar Abdrazakov και Ryan Speedo Green. [Μεταδόθηκε στις 10.3.2018].
  • Τετάρτη 17 Ιουνίου [για την Ελλάδα Πέμπτη 18 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 της Παρασκευής] – Ιφιγένεια εν Ταύροις του Γκλουγκ. Μουσική διεύθυνση: Patrick Summers. Με τους: Susan Graham, Plácido Domingo και Paul Grove. [Μεταδόθηκε στις 26.2.2011]
  • Πέμπτη 18 Ιουνίου [για την Ελλάδα Παρασκευή 19 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 του Σαββάτου] – Η δύναμη του Πεπρωμένου του Βέρντι. Μουσική διεύθυνση: James Levine. Με τους: Leontyne Price, Giuseppe Giacomini, Leo Nucci και Bonaldo Giaiotti. [Μεταδόθηκε στις 24.3.1984]
  • Παρασκευή 19 Ιουνίου [για την Ελλάδα Σάββατο 20 Ιουνίου έως τις 01:30 της Κυριακής] Συνέχεια της Δύναμης του Πεπρωμένου του Βέρντι.
  • Σάββατο 20 Ιουνίου [για την Ελλάδα Κυριακή 21 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 της Δευτέρας] – Ακενατών του Γκλας. Μουσική διεύθυνση: Karen Kamensek. Με τους: Dísella Lárusdóttir, J'Nai Bridges, Anthony Roth Costanzo, Aaron Blake, Will Liverman, Richard Bernstein και Zachary James. [Μεταδόθηκε στις 23.11.2019]
  • Κυριακή 21 Ιουνίου [για την Ελλάδα Δευτέρα 22 Ιουνίου από τις 02:30 έως τις 01:30 της Τρίτης] – Σατυαγκράχα του Γκλας. Μουσική διεύθυνση: Dante Anzolini. Με τους: Rachelle Durkin, Richard Croft, Kim Josephson και Alfred Walker. [Μεταδόθηκε στις 19.11.2011]

(*) Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί η έναρξη (play) του βίντεο -ακόμη και αργά μετά τα μεσάνυχτα, η αναμετάδοση θα ολοκληρωθεί κανονικά, ακόμη κι αν η διάρκειά της είναι μεγάλη. Αρκεί να μην γίνει ανανέωση της σελίδας μετά τις 02:30 (19:30 ώρα Νέας Υόρκης), καθ’ ότι σε αυτήν την περίπτωση θα φορτώσει η νέα όπερα.

Φωτογραφία: η σκηνή της ΜΕΤ, από την τελευταία παραγωγή της Τραβιάτας του Βέρντι. 


Σχετικά:
Οι προβολές στην σελίδα της ΜΕΤ
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της α' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της β' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της γ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της δ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ε' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της στ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ζ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της η' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της θ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ι' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ια' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ιβ' εβδομάδας
Το πρόγραμμα των δωρεάν αναμεταδόσεων της ιγ' εβδομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ