22.6.20

Αιθεροβάμων αντίληψη


Λίμνη της Καστοριάς - Lake of Kastoria

[...] Η ιδεολογία αυτή είναι ευρύτατα διαδεδομένη στο διαδίκτυο, σε βαθμό που προκαλεί παραισθήσεις μεγαλείου. Γι’ αυτό άλλωστε στην περίοδο της "καραντίνας" υποστηρίχθηκε με σθένος στα κοινωνικά δίκτυα η σκέψη, φαεινή ιδέα να γίνει η Καστοριά, τόπος παγκόσμιας συνάντησης καλλιτεχνών και πολιτισμού! Ναι, η πόλη που μισεί τα δένδρα, τα πάρκα, η πόλη που δεν έχει ούτε ερείπια για πνευματικό κέντρο, η πόλη στην οποία έχουν αμολυθεί οι ανώνυμοι υποστηρικτές του δημάρχου τρολλάροντας, συκοφαντώντας, εκφοβίζοντας, εκβιάζοντας ουσιαστικά, ποδοπατώντας κάθε τι και κάθε ένα που απλά δεν συμφωνεί, φιγουράρει να γίνει εκτός από... «παγκόσμιος τοπ προορισμός» για τον τουρισμό και… «παγκόσμιο καλλιτεχνικό και πνευματικό κέντρο»!


Αιθεροβάμων αντίληψη
παθογένεια του μαζικού ναρκισσισμού

ΟΔΟΣ 11.6.2020 | 1034



Φωτογραφία: Το φετινό σλόγκαν για τον ελληνικό τουρισμό [σχετικά "εδώ"] και η λίμνη της Καστοριάς στην νότια παραλία της πόλης, την οποία εξακολουθούν να εμπλουτίζουν αστικά λύματα, από όσους δεν συνδέονται στο (πανάκριβο) δίκτυο αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ