3.6.20

Πρόσκληση για την υποβολή πρότασης κατασκευής της σήραγγας της Κλεισούρας

Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση 120 με τίτλο «Έργα λειτουργικής αναβάθμισης και οδικής ασφάλειας του ενδοπεριφερειακού οδικού δικτύου και διασύνδεσης με τους κάθετους άξονες και την Εγνατία οδό», που αφορά την υποβολή προτάσεων των ενδιαφερομένων στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Στην πρόσκληση αυτή, θα υποβληθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς η κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας με τίτλο: «Κατασκευή επαρχιακής οδού Καστοριάς – Πτολεμαΐδας: Τμήμα ρέμα Κώτουρη – όρια Νομού Κοζάνης με σήραγγα στην Κλεισούρα», ύψους 69.000.000 ευρώ, κάνοντας πράξη ουσιαστικά την βούληση της σημερινής περιφερειακής Αρχής να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο. Η υποβολή της πρότασης είναι δυνατή από 01/06/2020 μέχρι 18/09/2020.

Οι προτάσεις που θα επιλεγούν θα χρηματοδοτηθούν από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Π.Α.) και από Εθνικούς Πόρους. Η παρούσα πρόσκληση αφορά χρηματοδότηση πράξεων συνολικής συγχρηματοδοτούμενης Δημόσιας Δαπάνης 80.000.000,00 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ