8.7.20

213.000 € για την συντήρηση του 9ου δημοτικού σχολείου Καστοριάς



Εγκρίθηκε πρόσφατα με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γ.Κασαπίδη, η διάθεση πίστωσης 213.000 € για την επισκευή-συντήρηση του σχολικού συγκροτήματος του 9ου δημοτικού, ειδικού σχολείου Καστοριάς και αύλειου χώρου, έπειτα από την θετική εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δ. Σαββόπουλου, ανταποκρινόμενος στο αίτημα του δημάρχου Ι.  Κορεντσίδη.

Το συγκεκριμένο έργο είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με γενικότερο τίτλο: «Συντηρήσεις σχολείων-Α. Π.Χ. - περιβαλλόντων χώρων & προμήθεια εξοπλισμού Α΄θμιας & Β΄θμιας εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας».
H μελέτη του έργου έγινε από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Καστοριάς έπειτα από εισήγηση για την αναγκαιότητά του, από τον πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Δ. Στυλιάδη.

Οι παρεμβάσεις που θα γίνουν αφορούν:
• Τη συντήρηση, επισκευή και ελαιοχρωματισμό εξωτερικών επιφανειών και
κιγκλιδωμάτων της σχολικής μονάδας.
• Αντικατάσταση του υφιστάμενου χλοοτάπητα του γηπέδου ποδοσφαίρου με συνθετικό τελευταίας γενιάς, καθώς και χάραξη-διαγράμμισή του.
• Ανακατασκευή αθλητικού δαπέδου στα γήπεδα καλαθοσφαίρισης και πετοσφαίρισης, συμπεριλαμβανομένου τη χάραξη-διαγράμμισή τους σύμφωνα με πρότυπες προδιαγραφές.
• Κατασκευή περίφραξης για το διαχωρισμό των νηπίων, καθώς και δαπέδου ασφαλείας εξωτερικού χώρου του 10ου-11ου Νηπιαγωγείου, που συστεγάζονται στον ίδιο αύλειο χώρο με τη σχολική μονάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ