16.7.20

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Παράκληση για τήρηση των υφιστάμενων μέτρων κατά της διασποράς του covid-19



Μετά και από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τα δημοσιεύματα περί αλλαγών στην λειτουργία των λαϊκών αγορών εξαιτίας των κρουσμάτων στην περιοχή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δηλώνει την έντονη ανησυχία της για την αυξητική τάση που έχει τις τελευταίες μέρες το φαινόμενο.

Η Περιφέρεια παρακολουθεί το θέμα σε στενή συνεργασία με την Πολιτική Προστασία και τον ΕΟΔΥ οι οποίοι είναι και οι αρμόδιοι φορείς για την λήψη νέων μέτρων για την προστασία από τον ιό.

Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους πολίτες ώστε να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας όπως αυτά έχουν ορισθεί από τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Για τις υπαίθριες αγορές ισχύει η τήρηση των αποστάσεων, η χρήση γαντιών και μάσκας αλλά και όλων των προβλεπόμενων μέτρων ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Ο ιός υπάρχει και όλοι οι πολίτες και οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας πρέπει να σταθούν με υπευθυνότητα στις υποχρεώσεις που τους αναλογούν ώστε να μην βιώσουμε καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
Γεώργιος Βαβλιάρας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Ανάπτυξης & Μέριμνας
Ηλίας Τοπαλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ