23.8.20

Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού: "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός"Το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός", σε συνεργασία με σύνολο εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης (Κ.Ο.Θ.), θα παρουσιάσει αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 21:00, στον αύλειο χώρο (μικρό θέατρο) του Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους Ορεστικού, τα "Δύο βυζαντινά σκίτσα" του Σόλωνα Μιχαηλίδη (1905-1979 ιδρυτής Κ.Ο.Θ.) και τις "Τέσσερις εποχές" του Αντόνιο Βιβάλντι (1678-1741).
Σόλο βιολί και διεύθυνση ορχήστρας ο εξάρχων βιολιστής της Κ.Ο.Θ. Σίμος Παπάνας. 
Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης "εδώ". Οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της επιτροπής εμπειρογνωμόνων Covid-19 του υπουργείου Υγείας. Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Περισσότερες πληροφορίες "εδώ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ