10.10.22

Kastoria Fm


Μια πολύ δύσκολη μέρα ξημέρωσε σήμερα, για την οικογένεια του Kastoria Fm. Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης του σταθμού, μα πάνω από όλα ο δικός μας Γιάννης Τομόπουλος δεν είναι πλέον μαζί μας. 

Ο Γιάννης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις με την αρρώστια που τον βασάνιζε τα τελευταία χρόνια, όπως έκανε σε κάθε έκφανση της ζωής του. 

Η φωνή του δεν θα μας συντροφεύει στην πρωινή μας ενημέρωση στο Άσπρο και Μαύρο, ούτε οι μουσικές επιλογές του Γιάννη «Μοναχογιού» θα μας κρατούν παρέα τα απογεύματά μας. 

Η παρακαταθήκη του τεράστια για όλους εμάς. Τον αποχαιρετούμε με μία υπόσχεση και μία δέσμευση, το ραδιόφωνο που τόσο πολύ αγάπησε δεν θα το εγκαταλείψουμε ποτέ, ούτε στιγμή. 

Πάνω από όμως ο Γιάννης υπήρξε εξαιρετικός σύζυγος, στοργικός πατέρας και φίλος. Ένας δοτικός άνθρωπος, ένα μαχητής της ζωής και σαν μαχητή θα τον έχουμε πάντα στη μνήμη μας, έτσι άλλωστε θα ήθελε και ο ίδιος. 

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάμε κι εμείς δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/10/2022 και ώρα 4:00μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Κωσταράζι Καστοριάς.
kastoriafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ