18.1.23

Να, σε το λέγω φανερά...

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Ν.Π.: «Πέρασα ένα διαφορετικό πρωινό σήμερα διαβάζοντας την ανάρτηση στο [....] για τον Χριστόπουλο! Το ευχαριστήθηκα και το χάρηκα! Επιμένω στην πρόταση να μεταφερθεί ο ανδριάντας του ποιητή κοντά στο χώρο της ολυμπιακής φλόγας. Εκεί θα τον δούνε και θα τον μάθουν Καστοριανοι και επισκέπτες. Δυστυχώς ο χώρος που βρίσκετε τώρα είναι άβολος και δυσπρόσιτος!»

Ι.Τ.: «Ο ανδριάντας του Χριστοπούλου στήθηκε πριν 100 χρόνια στο ύψωμα του Αγίου Αθανασίου με την συνεισφορά όλης της πνευματικής ελίτ των παλαιών Καστοριανών. Όποιος θέλει να τιμήσει τον Χριστόπουλο ας το κάνει με άλλο τρόπο και όχι να ξεθεμελιώσει τον ιστορικό ανδριάντα αποκαθηλώνοντας τον από εκεί που είναι. Ο πολιτισμός στην σημερινή Καστοριά διώκεται πλέον και αποτελεί είδος προς εξαφάνιση».

Δύο σχόλια συμπολιτών σε κοινωνικό δίκτυο, σχετικά με την πρόταση για... επανατοποθέτηση της προτομής του Αθανασίου Χριστοπούλου στην είσοδο της πόλης! Σχετικά για το θέμα: ΟΔΟΣ 1127/ 2.6.2022 «Να, σε το λέγω φανερά και σε προστάζω αυστηρά, να μη, να μη τολμήσεις, τα μήλα να τσιμπήσεις».

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 21 Ιουλίου 2022, αρ. φύλλου 1134.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ