20.5.23

Το Σκάκι


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς | Το Σκάκι

Το υπερσύχρονο 50 εκατομμυρίων ευρώ Campus, του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας [¹] στην Κοζάνη [²], που εγκαινίασε τον περασμένο Φεβρουάριο ο πρωθυπουργός, μετά την επίσκεψή του στην Καστοριά, διάρκειας 42 λεπτών.


[1] Ο κ. Κ. Κυρανάκης (πρώην βουλευτής και αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.) σε συζήτηση στην δημόσια τηλεόραση, μετονόμασε το «Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας» σε... «Πανεπιστήμιο Κοζάνης»!

[2] Η Κοζάνη είναι πρωτεύουσα της Π.Ε. Κοζάνης, όπως αντίστοιχα η Καστοριά πρωτεύουσα της Π.Ε. Καστοριάς. Η Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας δεν έχει πρωτεύουσα, αλλά έδρα την Κοζάνη. Ωστόσο ο πρωθυπουργός, αποκάλεσε... «πρωτεύουσα (!) της Δυτικής Μακεδονίας» την Κοζάνη, χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή (μα την παραμικρή) αντίδραση στην Καστοριά. Αποκάλυψε έτσι ποια είναι η γνώμη του για την Δυτική Μακεδονία και ποιος κάνει κουμάντο.

* * *

Κυρ. Μητσοτάκης: «Ξεχάστε την Αρχιτεκτονική»
-Όχι δεν την ξεχνάμε!

* * *

το Σκάκι
[Με την εσθήτα της Νέας Δημοκρατίας]

ΟΔΟΣ 18.5.2023 | 1175


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ