23.5.23

Λόγος & Αντίλογος

 
ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς


Η... λαοθάλασσα των 50 στην επίσκεψη Τσίπρα στην Καστοριά. Θα μου πείτε ήταν λίγοι, φοβάμαι ότι στις εκλογές θα είναι πολλοί. Η τιμωρία αυτών των ανθρώπων που κάνουν πως είναι πατριώτες, θα είναι ύστερα από ό,τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα στη διακυβέρνηση της πατρίδας μας, να βγαίνουν περιοδεία και να μην πηγαίνουν ούτε οι υπουργοί τους, αλλά να γιουχάρονται κι όλας από τους πολίτες. 

Η επίσκεψη Τσίπρα στον τόπο της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, ήταν μια πρόκληση και ένα απύθμενο θράσος, που ενώ ξεπούλησε την μισή Ελλάδα-Μακεδονία στους Αμερικάνους-Σκοπιανούς, ήρθε με έναν τσαμπουκά να μας πει ότι εγώ θα κάνω ό,τι γουστάρω, ή ό,τι μου λένε τα πολιτικά αφεντικά που με διόρισαν. Και εσείς βρε Έλληνες, τον νομιμοποιείτε και τον κάνετε μάγκα; Τρέχετε από πίσω να τον χειροφιλήσετε δουλικά; Πόσος ξεπεσμός και κατάντια βρε Έλληνες; Γιατί; Επειδή ο άλλος σας βγήκε χειρότερος; Μα δεν αλλάζουν αυτοί, πάντα ίδιοι θα είναι, απλά εσύ δεν κατάλαβες ότι δεν υπάρχει κανένα κόμμα δικό σου, είναι όλα των ξένων, κι αν ευεργετηθήκατε μερικοί από αυτό το καθεστώς, εις βάρος της οικογένειάς σας, του διπλανού σας, της χώρας μας, το θεωρείτε μαγκιά και επιτυχία; Αντί να ανοίξετε μια τρύπα και να χώσετε το κεφάλι σας μέσα; Δεν μπορώ να σας δικαιολογήσω. 

Πριν 3 χρόνια βρίζατε τον Τσίπρα και ψηφίσατε τον Μητσοτάκη, που είπε στα πολιτικά αφεντικά του, διορίστε εμένα και εγώ θα σας ξεπουλήσω περισσότερη Ελλάδα και σήμερα συνεχίζει πάλι το ίδιο έργο, πατάει στους ίδιους νόμους και τις ίδιες συμφωνίες του Τσίπρα ή όπως αλλιώς λέγονταν οι προηγούμενοι... Το ίδιο τροπάριο 200 χρόνια. Πού θα πάει αυτό το καραγκιοζιλίκι βρε Έλληνα; 

Ως πότε θα αφήνουμε τους πολιτικούς χαβαλέδες να κρίνουν και να καθορίζουν την ζωή μας; Είτε με την αποχή, είτε με την ψήφο μας; Σήμερα έπεσε και το τελευταίο φύλλο συκής, έκαναν όλη την Ελλάδα μια ΑΕ. Δεν υπάρχει κράτος Ελληνικό, δεν έχεις περιουσία - έργα υποδομής - γλώσσα - ασφάλεια - ελευθερία - στρατό - αστυνομία - πυροσβεστική - τελωνεία - εναέρια και θαλάσσια σύνορα, δεν έχεις νοσοκομεία - επιμελητήρια - δήμους, όλα σου τα έκαναν ιδιωτικά, ξεπουλήσανε δρόμους - αεροδρόμια - λιμάνια - βουνά - θαλάσσιο και υποθαλάσσιο πλούτο, σου πουλήσανε και την προσωπική σου περιουσία, σου κόψανε μισθούς - συντάξεις, σε οδήγησαν στην στοχευμένη ανεργία, σε φτωχοποίησαν, ανεβάζοντας τον τιμάριθμο στα ύψη, με αβάσταχτους φόρους και σβήνεις κάθε μέρα. Δεν έχεις βουλή και άλλες εξουσίες στην χώρα, και ξέρεις γιατί; Επειδή δεν είχες και ούτε έχεις δικό σου κόμμα και δική σου κυβέρνηση. 

Περνάνε βουλευτές και αντί να τους πάρετε με τις ντομάτες και να βαράτε ντενεκέδες, τρέχετε από πίσω για να τους πιάσετε δουλικά από το χέρι. Έχετε αξιοπρέπεια; Πόση κατρακύλα ακόμη θα δούμε; Και μην μου πείτε πού αλλού να πάμε; Διότι όλα τα κόμματα είναι του ίδιου τραπεζίτη. 

Σήμερα γνωρίζετε ότι γεννήθηκε η "Ελληνων Συνέλευσις" με πρόεδρο έναν Έλληνα τον Αρτέμη Σώρρα, που πρώτα κάνει και μετά λέει, πρώτα δίνει και μετά λέει σας έδωσα. Εκπροσωπεί εμάς τους Έλληνες, χωρίς να στερεί σε κανέναν να αναλάβει όποιο αξίωμα θέλει και μπορεί, αρκεί να ψηφιστεί φανερά από την πλειοψηφία των Ελλήνων και να εφαρμόζει τις 12 ανθρώπινες αξίες, τις 18 αρχές και τους 3 ελλάνιους νόμους, που είναι αποδεκτά από κάθε λογικό άνθρωπο. Είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας του έθνους των Ελλήνων που ενώνει και δεν κομματιάζει τους Έλληνες. 

Σας φωνάζουμε εδώ και 7 χρόνια να σταματήσουμε αυτόν τον κατήφορο μια για πάντα, και εσείς αδιαφορείτε. Σας δείχνουμε τεράστιο επίσημο πλούτο με ακράδαντα στοιχεία, αποδείξεις, υπογραφές και ντοκουμέντα και εσείς αρμενίζετε στην απέραντη φτώχεια σας, λες και έχετε κάποια άλλη πρόταση. 

Στέκεστε απέναντι χωρίς να γνωρίζετε ότι είστε με εμάς. Γιατί εμείς είστε εσείς. Ελάτε στον φορέα σας για να αλλάξει η ζωή όλων μας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Δημήτρης Στούμπος


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 8 Δεκεμβρίου 2022, αρ. φύλλου 1152.


Σχετικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ