3.7.23

Έγραψαν


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς
Ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Μεσοποταμίας Καστοριάς ως υποστηρικτής και θαυμαστής του έργου της Κιβωτού του Κόσμου συνεχίζει να στηρίζει το έργο του π. Αντωνίου που ξεκίνησε από ένα μικρό καφενείο και δημιούργησε την μεγαλύτερη δομή προστασίας παιδιών και μητέρων στα Βαλκάνια [...]
Καστοριά, 21 Νοεμβρίου 2022

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 24 Νοεμβρίου 2022, αρ. φύλλου 1150.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/7/23

    Είναι γνωστό ότι η Μεσοποταμία είναι στο Ιράκ, στο Ιράν, στη Τουρκία και στη Συρία... Τώρα και στην Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/7/23

    Πίσω σου σ’έχω σατανά…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/7/23

    Εκδήλωση έλαβε χώρα στον προφήτη Ηλία με την συμμετοχή της ΠΔΚακεδονίας ( όχι κυρία μου ο Ζήσης πηγαίνει μόνον στης Νοτίου τις εκδηλώσεις…) της αντιπεριφέρειας Καστοριάς,του συλλόγου φίλων περιβάλλοντος και λοιπών για το κρίνο της παναγίας ή ανθό της παναγίας ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων. ´οχι κυρία μου θα σας γελάσω η κυρία παρά τω πρωθυπουργό δεν τους ετίμησε ούτε και ο γνωστός νερουλάς καθότι μιλάμε για το γαιδουράγκαθο της παναγίας. Αα να μην το ξεχάσω ο γιάνης υπέγραψε σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του Σκαπερδείου μόνον 969 χιλιάρικα και κάτι ψιλά!!! Αστείο ποσό….!!!!

    Έρρωσθε

    Δημήτριος Αγιασοφίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/7/23

    διαπιστωvω οτι μερικοι μπερδευουv τηv παιδεραστια με τηv προστασία παιδιών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ