10.10.23

Γ. Κασαπίδης: «Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτό τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών».


ΟΔΟΣ εφημερίδα της Καστοριάς

Θέλω να συγχαρώ για την πορεία τους όλους τους επικεφαλής των παρατάξεων και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους που, παρά το γεγονός ότι δεν πέρασαν στη δεύτερη φάση των αυτοδιοικητικών εκλογών, έκαναν μια αξιόλογη και καθόλα αξιοπρεπή πορεία με γνώμονα το καλό του τόπου τους. Ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Πορεία δημιουργίας» που συνυπέγραψαν μαζί με τις οικογένειές τους αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και μας τοποθέτησαν στη δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Καλώ τους συμπολίτες μου, να συστρατευτούν σε αυτή την προσπάθεια που μόνο σόχο έχει την ευημερία και την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Συνεχίζουμε!

Γεώργιος Κασαπίδης
υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/10/23

    Ευημερία του νομού Καστοριάς δεν είδαμε εδώ και πολλά χρόνια. Γιατί να ψηφίσουμε τον Κασαπίδη; Και γιατί να ψηφίσουμε τον πρώην βουλευτή; Ως πρώην βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος δεν ευθύνεται για την κατάσταση; Άκυρο και στους δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ