8.3.11

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ έγραψαν

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Προς τον/την κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς
Κοινοποίηση: ΜΜΕ Καστοριάς

Καστοριά 3.2.2011

Κύριε Εισαγγελέα,

Ανεξάρτητα από την ανωνυμία μου, την οποία ελπίζω να αντιληφθείτε, θέλω να σας καταγγείλω το γεγονός ότι η αρμόδια δημοτική αστυνομία του Δήμου Καστοριάς κατά την άσκηση του ελέγχου για την τήρηση του νόμου, που απαγορεύει το κάπνισμα σε χώρους δημόσιας συνάθροισης και ειδικά σε καταστήματα καφέ μπαρ και εστιατόρια, προβαίνει συστηματικά σε μεροληπτικούς ελέγχους, δηλαδή μεταβαίνει σε όλα σχεδόν τα καταστήματα και ιδιαίτερα σε αυτά της Νότιας παραλίας εκτός από τα καταστήματα «[….…..]» και  «[….…..]», των οποίων ο ιδιοκτήτης τυχαίνει να ήταν συνυποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον [….…..].

Έτσι, δεν εφαρμόζεται η απαγόρευση του καπνίσματος μέσα στα καταστήματα αυτά, με αποτέλεσμα να παραβιάζεται ο νόμος. Το γεγονός αυτό δημιουργεί την βεβαιότητα ότι η συστημα τική εξαίρεση των καταστημάτων από τους ελέγχους είναι κατευθυνόμενη και έχει σαν σκοπό την κερδοσκοπία σε βάρος των άλλων καταστημάτων που εφαρμόζουν το νόμο και τα οποία εγκαταλείπουν οι καπνιστές πελάτες τους.

Ο καταγγέλλων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ