15.5.15

Λόγος & Αντίλογος

Αγαπητέ κ. Διευθυντά,

Θέλω να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου προς την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα στον Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή, για την αδιαφορία που επέδειξε -παραμονές εορτών- αυτός και οι συνεργάτες του σε μόλις 3 μήνες διοίκησης του Δήμου.
Στην παράσταση της Αλίκης στην Χώρα των Θαυμάτων, ένα Χριστουγεννιάτικο θέαμα, που ξεκίνησε στις 9.30 το βράδυ, άφησαν, για 3 ώρες που διήρκησε η αναμετάδοση, τα μικρά παιδιά και τους γονείς που παρακολουθούσαν το θέαμα να παγώσουν στην κυριολεξία.
Είναι δυνατόν να υπάρχει τέτοια ανευθυνότητα; Είναι δυνατόν να αφήνουν μικρά παιδιά να ξεπαγώνουν, ενώ αυτοί πίνουν τα τσίπουρά τους; Ντροπή.

Γονέας

Ο γονέας, τα στοιχεία του οποίου είναι γνωστά στην εφημερίδα, 
εξέφρασε την επιθυμία να δημοσιευθεί η επιστολή του ανώνυμα.Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 18 Δεκεμβρίου 2014, αρ. φύλλου 769.


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/5/15

    Το κακό είναι ότι βασίζονται ΜΟΝΟ στην ανωνυμία και όχι στο νόημα και τις περισσότερες φορές και σε άλλες περιπτώσεις περνάνε στο ντούκου τις διαμαρτυρίες-καταγγελίες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ