22.2.17

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να αποκτήσουν νέα άδεια ΕΔΧ αυτοκινήτου, ή να μετατρέψει υφιστάμενη άδεια σε άλλο τύπο, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι την Παρασκευής 31 Μαρτίου 2017.
Με την αίτησή του ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσδιορίζει την έδρα, ή τις έδρες, καθώς και την Περιφερειακή Ενότητα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, για τις οποίες ζητείται άδεια, το είδος της άδειας (ή αδειών) και τον αριθμό τους ανά έδρα.
Οι έδρες ΕΔΧ αυτοκινήτων που υφίστανται σήμερα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, είναι αυτές που αναφέρονται στην 198/12 απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.
Το εάν θα εκδοθούν άδειες, για ποιες έδρες, και τι είδους άδειες θα είναι αυτές, θα προσδιορισθεί με απόφαση του περιφερειάρχη Δυτικής, που θα εκδοθεί μετά το πέρας της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόκτηση άδειας ΕΔΧ αυτοκινήτου.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από τις υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών των Π.Ε. Καστοριάς, Κοζάνης, Γρεβενών και Φλώρινας.

Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 9 Φεβρουαρίου 2017, αρ. φύλλου 872


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ