25.3.17

Είπαν:

Στις 13 Σεπτεμβρίου ζήτησα και έλαβα κοινή συναινέσει τις παραιτήσεις όλων των έως τώρα αντιδημάρχων. Ήταν μία κίνηση, αυστηρά συντεταγμένη με την αρχή που είχαμε θέσει ως συνδυασμός, προκειμένου η δημοτική αρχή να έχει την ευκαιρία να γίνεται κοινωνός νέων ιδεών, που συμβάλουν στο καλό της τοπικής κοινωνίας.
Πορευόμενοι σε δύσκολους καιρούς, προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο, διατηρώντας το όραμά μας ζωντανό, ακόμη και στις στιγμές που αστοχούμε. Προς αυτήν την κατεύθυνση χρειαζόμαστε συμμάχους, που θα επισημαίνουν τα κακώς κείμενα.
θα ήθελα να ευχαριστήσω τους απερχόμενους αντιδημάρχους, όχι μόνο για το έργο τους, αλλά γιατί με την στάση τους, αναδεικνύουν την σημασία του «εμείς» έναντι του «εγώ». Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν την προσφορά τους, τόσο από την θέση του δημοτικού συμβούλου, όσο και από όποια θέση ευθύνης του ανατεθεί στο μέλλον. 

Ανέστης Αγγελής
δήμαρχος Καστοριάς


* * *

Οι νέοι αντιδήμαρχοι στον Δήμο Καστοριάς

-Σωκράτης Λιάνος (τεχνικών έργων – πολεοδομίας – κυκλοφοριακού, καταλαμβάνει την θέση του Δημητρίου Κωτούλα)

-Παναγιώτης Δάγκας (αγροτικών θεμάτων – πολιτικής προστασίας, καταλαμβάνει την θέση του Θανάση Τέρψη)

-Μαλαματή Αντωνίου (περιβάλλοντος – καθαριότητας, καταλαμβάνει την θέση του Νίκου Φωτιάδη)

-Λάζαρος Ζήσης (τουρισμού – αθλητισμού – επιχειρηματικότητας – παραδοσιακών πολιτιστικών εκδηλώσεων καταλαμβάνει την θέση του Δημητρίου Πετρόπουλου)

-Χρήστος Δαμιανού (προγραμματισμού – ανάπτυξης – διαφάνειας & ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, καταλαμβάνει την θέση του Μιχάλη Μπινιάκου).


Δημοσιεύθηκε στην ΟΔΟ στις 6 Οκτωβρίου 2016, αρ. φύλλου 854.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ