16/5/17

Ο δημόσιος λόγος της Καστοριάς

Αμοιβαίες γενναιότητες για την αποκατάσταση στοιχειώδους επιπέδου στον δημόσιο λόγο της Καστοριάς


Δήλωση

Στην Καστοριά σήμερα την 8η Μαΐου 2017 η υπογράφουσα Σουλτάνα Ζορπίδου του Αναστασίου κάτοικος Καστοριάς με ΑΦΜ 154408745 εν όψει της παραπομπής μου στο ακροατήριο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς για το αδίκημα 363 Π.Κ., δηλώνω προς τον κ. Δημήτριο Ιατρίδη του Παναγιώτη κάτοικο Καστοριάς, εκδότη της εφημερίδας "Καστοριανή Εστία" που εκδίδει και κυκλοφορεί εβδομαδιαία στην Καστοριά:

1. Ανακαλώ πλήρως και στο σύνολό τους όλους τους πραγματικούς ισχυρισμούς, υπαινιγμούς, χαρακτηρισμούς στους οποίους βασίστηκε η έγκληση του ανωτέρω και το από 8-2-2016 κατηγορητήριο με βάση το οποίο παραπέμπομαι και ότι οφείλονταν σε κακή πληροφόρησή μου.

2. Ζητώ συγγνώμη από τον Δημήτριο Ιατρίδη του Παναγιώτη για την βλάβη που του προκάλεσα, την ψυχική ταλαιπωρία και οικονομική δοκιμασία και δηλώνω ότι σέβομαι την τιμή και την υπόληψή του, τον κόπο της εργασίας του, όπως και ότι δεν θα επαναλάβω ποτέ οτιδήποτε αντίστοιχο σε βάρος του και σε βάρος των μελών της οικογένειάς του.

3. Προς τον σκοπό της ανάκλησης της έγκλησης δηλώνω τα ανωτέρω ελεύθερα και με τη θέλησή μου αναλαμβάνω την οικονομική δαπάνη που προκλήθηκε και την υποχρέωση να αναρτήσω το παρόν στο facebook στον προσωπικό μου λογαριασμό όπως και στο oladeka.com και παρέχω το δικαίωμα στον κ. Δ. Ιατρίδη να καταχωρήσει το παρόν στην εφημερίδα του, το site της και όπου ο ίδιος κρίνει.
Η δηλούσα
Σουλτάνα Ζορπίδου
Καστοριά 08.05.2017

Σχετικά:

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλά λένε ότι εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ τα υπογράφουν όλα; (ή ότι τους δώσουν;)

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας δεν θα εμφανισθεί αμέσως. Θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ. Υπενθυμίζεται ότι η εφημερίδα δεν δημοσιεύει σχόλια που έχουν προσβλητικό χαρακτήρα.