16.5.17

ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς: «Ο τόπος χρειάζεται άμεση ανάγκη πολιτικής αλλαγής»



Δελτίο τύπου της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Καστοριάς

«Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 28 Απριλίου η ετήσια χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Καστοριάς (φωτογραφία), παρουσία του γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Τσιάρα και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος κ. Κωνσταντίνου Τζαβάρα.
Κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων τους τόνισαν την άμεση ανάγκη πολιτικής αλλαγής που χρειάζεται ο τόπος, αλλά και επίγνωση της δύσκολης κατάστασης που θα παραλάβει η Νέα Δημοκρατία σε λίγο καιρό, αποτέλεσμα της ανικανότητας της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε ο τόπος. Διαβεβαίωσαν την αποφασιστικότητα του αρχηγού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη να προχωρήσει ένα πρόγραμμα πραγματικών μεταρρυθμίσεων που θα οδηγήσουν τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Η ΝΟΔΕ Καστοριάς ευχαριστεί θερμά τόσο τα στελέχη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση.

Πριν την χοροεσπερίδα ο κ. Τσιάρας παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και στη συνέχεια είχε συνάντηση με εκπροσώπους συλλογικών φορέων του τόπου μας (αγρότες, Επιμελητήριο, φορείς γούνας, ένωση Ξενοδόχων και Εστίασης, ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, ΔΑΠ Καστοριάς), που θα συμβάλλουν στην αποτελμάτωση του τόπου, αφού θα αποτελέσουν την προμετωπίδα στην προσπάθεια της αύξησης της παραγωγικότητας, της εξωστρέφεια, της ασφάλειας των πολιτών, με κοινό παρονομαστή την νέα γενιά!!!

Ο κ. Τσιάρας στο τέλος της διήμερης επίσκεψης στην Καστοριά, είχε προγραμματισμένη συνάντηση με τον δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή και τον αντιπεριφερειάρχη κ. Σωτήριο Αδαμόπουλο. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων συζητήθηκαν όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας. Ο κ. Τσιάρας διαβεβαίωσε τους δύο άνδρες ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα εστιάσει πάνω στην εξεύρεση λύσης των δικαίων αιτημάτων τους, μιας και τα περισσότερα από αυτά έφτασαν σε μεγάλο βαθμό ωρίμανσης επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας».

Στην διάρκεια της χοροεσπερίδας η κ. Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε σε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας λέγοντας πως «η συγκυβέρνηση ΣυΡιζΑ-ΑνΕλ μετά από συνεχείς παλινωδίες, αυταπάτες και βέβαια λέγοντας συνεχώς ψέματα οδηγεί την χώρα μας σε ένα 4ο μνημόνιο», ενώ σημείωσε πως «και στην Καστοριά ο ΣυΡιζΑ  δεν πήγε πίσω και σε φόρους και σε ψέματα αναφέροντας ότι αύξησε την τιμή στο πετρέλαιο θέρμανσης, ενώ μείωσε στο ελάχιστο τους δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης, καθυστερεί τις αποζημιώσεις των αγροτών, ματαίωσε την ανέγερση του αστυνομικού μεγάρου», λέγοντας χαρακτηριστικά πως... «συνεχίζουν να μας δουλεύουν ψιλό γαζί».


Επιλογή σχετικών αναρτήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ