5.11.17

2η & 3η ημέρα του Fur Shopping Festival



Όπως ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας», 274 εμπορικοί επισκέπτες πέρασαν τις πύλες του εκθεσιακού χώρου την δεύτερη ημέρα και 218 την τρίτη, κυρίως Ρώσοι και Ουκρανοί.

Οι υπόλοιποι εμπορικοί επισκέπτες προέρχονταν από άλλες 17 χώρες μεταξύ των οποίων η Γαλλία, οι ΗΠΑ, το Καζακστάν, η Γερμανία, η Ρουμανία, η Τουρκία, ο Μολδαβία κά.




Το Φεστιβάλ Γούνας επισκέφθηκαν και αρκετά πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ άλλων και ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου κ. Β. Λεβέντης.



Σχετικά:

5 σχόλια:

  1. Κ. Δ.5/11/17

    Πολύ υποστηρικτικό το κύριο άρθρο της ΟΔΟΣ!
    Σωστά τα λέει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/11/17

    Πραγματικά, χρόνια είχαμε να διαβάσουμε κάτι τόσο σοβαρό για τη γούνα. Έστω και λίγα λόγια, αλλά εύστοχα. Αισιόδοξο μήνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/11/17

      Όμως, εδώ, το... "Όπως ενημέρωσε ο Σύνδεσμος Γουνοποιών", νέτα-σκέτα, η φωτογραφία με τους μοναχικούς πολιτικούς στον άδειο χώρο..., φαίνεται θέλει άλλο μήνυμα να στείλει, η "Οδός".

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/11/17

      Όχι βρε φίλε, δεν το πιστεύω. Μετράει πολύ το ότι επί χρόνια η Οδός δεν έβγαζε καν συγχρόνως τα γεγονότα και τώρα τα δημοσιεύει και όχι μετά από τρεις μήνες. Κι αυτό πρόοδος είναι. Ίσως γι'αυτό η συντομία. Άλλο η εφημερίδα που έχει το χρόνο να επεξεργαστεί την ύλη.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος6/11/17

    Από τις πιο όμορφες εικόνες χτες στην Καστοριά! Μπράβο σας για τη φωτογραφία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ