4.11.17

Η 1η ημέρα του Fur Shopping Festival




Με δύο ναυλωμένες πτήσεις από Ρωσία και Ουκρανία, αλλά και με τα αεροσκάφη της γραμμής από άλλες χώρες αφίχθησαν αρκετοί εμπορικοί επισκέπτες κατά την διάρκεια της πρώτης ημέρας του 2nd Fur Shopping Festival που διεξάγεται στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» 236 εμπορικοί επισκέπτες, εισήλθαν την πρώτη ημέρα στον εκθεσιακό χώρο, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν τα εγγυημένης ποιότητας προϊόντα των γουνοποιών της Καστοριάς και της Σιάτιστας και να προβούν σε αγορές εν όψει και της χειμερινής σεζόν.

Η πρώτη ημέρα έκλεισε με μουσική εκδήλωση στο lounge area του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας, ενώ ένα μεγάλο κόκκινο αερόστατο σε σχήμα καρδιάς, υψώθηκε στον περιβάλλοντα χώρο του εκθετηρίου, προσθέτοντας μια επιπλέον εορταστική νότα στο επιτυχημένο εγχείρημα του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η ΟΔΟΣ σας ευχαριστεί για την συμμετοχή σας στον διάλογο.Το σχόλιό σας θα αποθηκευτεί προσωρινά και θα είναι ορατό στο ιστολόγιο, μετά την έγκριση της ΟΔΟΥ.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ